Danas nosim energy ago visoko polirani celik mineralno staklo ovalno kais je kuki mehanizam baterijska eta .
Novo staklo i na Promasteru
Red je da se prošeta.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Dok dodjem s`posla i završim obaveze.....mrak ...ne mogu da slikam napolju. Ufff , za neke stvari zima je extra, a za neke....
Elem, danas Mach IV na ruci .... (pola dana) . Navijači i strujari se pretvaraju u prioritet i više mi "leže" ... pretvoriću se u Hadžija , sunce ti žaravo ................
Victorinox - real steel with mechanical soul
Baki, dobar je a i taj kais mu legao kao budali samar.....cista 10-ka!
....vreme ce pokazati ili ce on pokazati vreme....
QQ sto je dobar taj perorez...
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
.....pa i ja sam član SS-a ! Kod članova SS-a nema ispod 10, ebiga
...."može biti Vaš, za samo /blablabla/ .... ako pozovete , dobijate i trimer za obrve free ! " hehehehheH
EDIT : uuuuuhhhh, tek mi sad pade na pamet, da može da se protumači na 101dan način moja zahebancija sa Bradom.... neeeema Victoru "bežanije" iz šume. Tu je gde je, a nije da mu ne prija... za razliku od mučenika
Poslednja ispravka: backarelli (4.11.2014. u 19:23)
Pih, trimer.... moze kosilica?
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
.......kehhhhhh , samo da znaš koliko si `falio ovdi, kaznio bi se sam , zabradaćeni Žače Kustoče
Bookmarks sajtovi