Lume ko semafor.
.isx....dobro kazes kolega, ali upravo to mi smeta na tom satu....dobra luminacija a ali jebale ih suplje kazaljke. Taj mi je sat vrh po svemu osim po tome...jebem ga ja tko po noci vidi jel' trokutic ili kruzic ....pa sad ti znaj koliko je sati, a isto tako i po osnovnoj nameni...ronilackoj tko ce pod vodom i u slaboj vidljivosti to da ocita......
....vreme ce pokazati ili ce on pokazati vreme....
^ Auuu kolega, vidi se da si omatorio
Poslednja ispravka: RUS (28.9.2015. u 21:39)
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Jbga, - dioptrija i kružić u 3 ujutro, nem're da valja.
Taman da napisem da u ovom slucaju to i nije toliko bitno, uzimajuci u obzir o kakvom se savrsenom satu radi, a onda se sjetih kakav sam i sam, na koso nasadjen i cangrizav po sto i jednom pitanju... tako da, u ovom slucaju, nemam pravo glasa.
Vlado, sat je vrh!
Он сказал: "Поехали!"
RUS, jeste znas i sam kada sam tvoju Omegu ispipao i izmastio masnim prstima...da sam ti rekao da sat bomba....i da me jedino to sa supljim kazaljkama na tim njihovim novim modelima smeta....
Jbg, omatorio jesam al' i dalje vidim ko kobac, al' mator sam pa slabo spavam po noci...jos kada ne mogu da vidim kol'ko je sati....
Ma znam sve, salim se malo druze moj. Doduse znam da ti to znas, cisto zbog drugih ljudi ovde, da ne pomisle svasta.
Ja opet nisam ljubitelj onih "strelica" na PO modelima. Jbg, ima nas raznih sto bi se reklo.
Poslednja ispravka: RUS (28.9.2015. u 23:24)
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Ma da...tako je. I meni je bolje i ovako nego strela vrhovi....A tvoja Omega vredi svaku paru, pa i jos vise.
Osim toga.....Tko ju je najbolje fotkao? Tko, tko...?
Bookmarks sajtovi