sdbiba
Vrlo zanimljiv oblik sata.Nisam ga viđao.U isto vreme i okrugao i ''kockast'' i osmougaoni
Ja tek sada dođoh kući pa je i fotka pod lošim svetlom.
Komandirski
sdbiba
Vrlo zanimljiv oblik sata.Nisam ga viđao.U isto vreme i okrugao i ''kockast'' i osmougaoni
Ja tek sada dođoh kući pa je i fotka pod lošim svetlom.
Komandirski
Poslednja ispravka: VLADAN P (24.10.2015. u 18:45)
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Da,ovaj vintage Citizen je vrlo neobican I lep :-)
Vraćeno na zimsko vreme .
da li bi neko mozda mogao postaviti uporednu sliku panerai 111 i, recimo, rolex submarinera ili dseiko monstera mk. II?
razmisljam se o pam-u ali me velicina/visina malo plasi (imam 18 cm zgloba, navikao sam na ne vise od 42 x 11,12 mm, ne bih da maltretiram covjeka i ulazim u pricu ako bi ta spravica bila preglomazna za moju ruku).
zmaje, mislim da je ovo zadatak za tebe :-)
Moram da pokupim Pama ali ako ne danas onda sutra
Nikakav problem
P.s sto te to plasi?Naviknes se brzo,jedino tezina moze da opterecuje nista drugo.
next year at this time I'll be a millionaire
thx :-)
Tezina nije problem, volim teze satove, nego ne znam koliko bi mi legao velicinom i cinjenicom da sam uglavnom, zbog prirode posla, u formalnoj garderobi a ta spravica je vise za neki neformalni stil pa ne znam koliko se takva investicija, mada je cijena/zamjena dosta dobra kombincija, isplati za sat koji bi nosio jednom ili dva puta nedeljno. Mada, strasno mi se vizuelno dopada.
p.s. za razliku od navoda jutarnje stampe, mi smo odje svi ok, sinoc je bila sitna carka na nivou navijackih sukoba rada i ofk beograda, svi su satovi i dalje tu, cak ni u sef nisu sklonjeni :-)
najveci problem sa kojim se suocavamo je vracanje satova unatrag sat vremena, a pain in the ass.
i da ne bi bili potpuno u off-u, danas:
Bookmarks sajtovi