....vreme ce pokazati ili ce on pokazati vreme....
Pozz drugari pajtasi-dragi forumasi,to sam ja Nick bolesnik za satove fanatikverovatno znate da sam ja totalni zaljubljenik u digitalne satove i da ih obozavam jer sam pocev od njih zavoleo satove ali digitalci su mi ostali na prvom mestu.I znate da sam imao puno digitalaca CASIO naravno,jer ako nije pomenute marke onda i nije digitalacI onda sam resio da "odrastem" i pocnem nositi neke ozbiljne satove,pa se izredjam na analogne i cak sam poceo nositi i automatik SEIKO satove i jedan J.SPRINGS,i sve je to lepo ali mi nije bilo to to,i zato se ja vratih na svoju staru ljubav i sad sam svoj na svome, i evo ga digi CASIO SGW-100H i ana-digi CASIO SGW-500H,stigli su mi u razmaku od 10-ak dana i VRH VRHOVA SU!Vel pozz svima!
Nick
Čestitke! (posebno za 500H)
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Nick, pridružujem se čestitkama, lepi digitalci!
No time to lose
Hvala Vladan P,hvala vladas,satovi su odlicni,ovaj prvi ima mineralno staklo,200m wr,ima kompas i termometar, a ovaj drugi isto to samo je prikaz i ana i digi,100m wr,izracunavanje izlaska i zalaska sunca,ali sta je super kod njega,kada se startuje kompas sekundara pokazuje pravac severa i kada se prebaci na vreme nastavlja raditi tamo gde treba a jos bolja stvar je da kada se steluje vreme podesi se digi vreme tj.izabere se vremenska zona u ovom slucaju nama neki evropski grad i kada zavrsite sa stelovanjem pritiskom na odgovarajuci taster analogno vreme se automatski podesava,znaci ekstra,jedino sto je mozda mana je to da je staklo akrilno i vrlo lako ce se izgrebati ali i pored toga sam zadovoljan kupovinom i ako nisu bas bili jeftini ali morao sam da ih nabavim i sad sam ,vel pozz!
Poslednja ispravka: Nick (5.11.2015. u 18:52)
Bookmarks sajtovi