Ruhla pilot
Zanimljiv sat tolarbo, kao Noletov...
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Pozz druga forumasi-pajtasi!Zelim vam nesto reci u vezi jedne marke sata koja nema puno pozitivnih komentara na ovom forumu a i ja je bas nisam gotivio,cak sam i izneo ovde par negativnih stvari za istu,koja spada u rang ne tako kvalitetnih satova.Mozda pretpostavljate koja je to marka, u pitanju je TIMEXI tako ja koji nikada nisam drzao sat te marke a kamoli nosio,slucajno videh na kp jedan lep satic,prihvatljive cene,nov i originalan,plastikanac-koje najvise preferiram i kazem ja samom sebi u sebe,ma uzmi ne da propadnes,nek ide zivot probaj i tu marku pa ko ide ide,ko ne ide u zdravlje se vidimo,i ne budem lenj,narucim i jutros stigoPrvi utisci-dobri,model je iz serije EXPEDITION,indiglo,wr100m,precnik 47mm sa krunicom,lug to lug 53 a sirina kaisa 22mm koji je gumeni,nije tanak,savitljiv,kuciste je bas cvrsta plastika,ima nerotirajuci bezel koji je guma tj.isti materijal kao kod g-shock satova a i on sam ima tu karakteristiku,kopca,krunica i prsten oko stakla koje je akrilno,su matalni,mogu vam reci da lepo lezi na ruci i sve u svemu prijatno sam iznenadjen,videcu kao ce se pokazati u radu,vodi,prilikom nosenja,koliko ce trajati, itd.sat je po principu nosi i baci sto meni i odgovara jer posle par meseci meni svaki dosadi i imam zelju za drugim,mada ga svakako necu baciti,i eto nikad ne reci nikad jer evo ja kupih i taj "ocrnjen" sat marke TIMEX,evo prvih slika i vel pozz svima!
Ranoranioci dobro jutro
Bookmarks sajtovi