sdbiba kaže: Prilog 154410 Kolega zapostavio si ga Sent from my iPhone using Tapatalk
Vas Rolex impresionira druge,vas Grand Seiko impresionira vas.
dusan51 kaže: Kolega zapostavio si ga Sent from my iPhone using Tapatalk Totalno sam ga zapostavio kolega, priznajem. Sent from my SM-N985F using Tapatalk
Za nas koji slabije vidimo...
Milos G. kaže: 6900 mi je uvijek bio bezveze i nikad ne bih nosio negativni display al ova kombinacija mi se bas svidja. On topic, kod mene Citizen na Colarebu Sent from my SM-G991B using Tapatalk
Rile VG kaže: 6900 mi je uvijek bio bezveze i nikad ne bih nosio negativni display al ova kombinacija mi se bas svidja. On topic, kod mene Citizen na Colarebu Sent from my SM-G991B using Tapatalk Šta znam, jeste mi u početku negativan displej bio nezgodan ali navikao sam se na njega a 6900 i Rangeman su mi, barem po izgledu omiljeni.
Rile VG kaže: 6900 mi je uvijek bio bezveze i nikad ne bih nosio negativni display al ova kombinacija mi se bas svidja. On topic, kod mene Citizen na Colarebu Sent from my SM-G991B using Tapatalk Citizen NY0100-50XE... Sent from my JSN-L21 using Tapatalk
Poslednja ispravka: Elvedin (4.1.2022. u 0:38)
Ne treba goreti u zelji, s'vremenom sve ce doci...
Sent from my iPhone using Tapatalk
SNG Seiko
Pravila foruma
Bookmarks sajtovi