Diver's
Diver's
Poljot
..
Gesendet von meinem SM-A505FN mit Tapatalk
StariAS hvala puno na pomoci i moram da primetim da si odradio odlican detektivski posao
Lume na trougastom markeru unutrašnjeg rotirajućeg prstena jeste doradjen i to je bas ocigledno iz druge perspektive.
Sto se tice luma na minutnoj i satnoj skazaljki nisam siguran no verovatno je i to doradjivano.
Moja opservacija o maloj skazaljci kod broja tri se odnosila na satove koje sam linkovao - mada ruku na srce sad kad malo bolje zagledam vidim da je ista samo kod [Erledigt] - Poljot Sturmanskie Air Force Chronograph 3133 Q3 1990-1992 (uhrforum.de), na ostala 2 linka je drugacija
Tako da je sat definitivno franken, bice da je sredjen radi prodaje.
Iskreno jos uvek se premisljam se da li da pojurim originalne kazaljke no obzirom da vecina mojih ostalih satova ima crni cifer, ovaj zelenko ce verovatno ostati kakav je
Ovaj Sturmanskie je jedan od mojih najnosivijih satova obzirom na dimenzije od 37mm u precniku i 44mm lug to lug
Mali offtopic apropo satova sa manjim precnikom -
Bio sam skoro do Absolut time-a da pogledam Longines modele.
Na skoro svako moje pitanje o dostupnosti manjih precnika trenutno aktuelnih modela prodavacica je odgovorila - Nemamo, to niko ne kupuje pa ni ne narucujemo
Konkretno - Spirit 40mm nemaju uopte osim titanium modela (koji ni ne postoji u vecoj dimenziji), Conquest 39mm takodje nemaju, stari Hydroconquest 39mm valjda bese da imaju samo plavi ili takodje nemaju uopste...
Ako nekome zatreba - jedino sta trenutno imaju od manjih modela je Heritage linija
Izgleda da sam mnogo omatorio pa mi se vise ne svidja toliko da nosim hladno oruzje na ruci
Admiralskie
Bookmarks sajtovi