Tifa
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tifa
Sent from my iPhone using Tapatalk
Jeste, prodata u Engleskoj 1944e, jedna od zadnjih 28.9 CHRO koje je Lemania pravila za Omega/Tissot/Lemania grupaciju u periodu 1932-1943.
Na vaše pitanje u vezi njene vrednosti, u poredjenju s čime? Nemam nameru da je prodajem a vrednost za ovakve primerke se uglavnom tako određuje
Pozdrav,
Boško
Mislio sam da li u protoku vremena može skuplje da se proda. Na primer pre 30 godina i danas. A siguran sam da nećete prodati. Ipak niko ne zna šta nosi dan a šta noć, može da se desi neka bolest ne daj Bože ili neka nesreća pa ako satu raste cena protokom vremena može se u tom slučaju prodati.
Послато са SM-N986U1 помоћу Тапатока
Mislim da cene/vrednosti s vremenom uglavnom idu polako na gore, medjutim dosta zavisi o kondiciji, modelu, i tkd.
28.9 CHRO hronografi su uglavnom mali, manji od 33.3/15TL kojeg je Lemania proizvodila u, od prilike, istom periodu, prematome trenutno na tržistu su im cene relativno manje od većih modela. Ovaj moj ima prečnik od ~33mm, što danas ima sigurno manju potražnju nego veći hronografi iz istog perioda. To meni naravno ne smeta, jer sam uglavnom kupac.
Tačno je da se sat može prodati u slučaju nesreće i tkd … u tom slučaju se nadam da neki bliski kontakti bi pomogli supruzi i deci da likvidiraju sve moje satove — ako im stane — za fer/tržišnu cenu. Dokumentacija za to postoji, kao i za sve ostalo, pa nek je s srećom prodavcu ako dodje do toga.
Pozdrav,
Boško
Seiko Astron GPS Solar
Sent from my SM-N985F using Tapatalk
Touchdown!
Послато са SM-G960F помоћу Тапатока
Seiko 5
Sent from my SM-N986B using Tapatalk
Bookmarks sajtovi