Srdjane evo sta me muci. Fanatik sam za filmove pa mi je bitan zvuk. Vidim da mnogo ljudi muci muku sa tim, pa sam ja odlucio da ovde potrazim pomoc. Evo u cemu je fora:
Prva stvar je da necu imati kucni bioskop(on podrazumeva dvd resiver i 5.1 zvucni sistem), vec samo 5.1 sistem, a filmove cu pustati sa usb memorije. Druga stvar je da necu moci koristiti digitalni izlaz iz tv-a jer ne postoji ili je mnogo skup 5.1 sistem koji moze raditi na taj opticki kabal, ili takvom sistemu treba jedna sprava od 300dolara koja prevodi zvuk iz optickog u ovaj normalni za zvucnike. Znaci moje pitanje je da li mogu povezati 5.1 sistem uz pomoc cinceva?
Evo kako izgledaju, a ti mi objasni koji su tu izlazi za 5.1 sistem i kako bi to povezao?
Koliko bih cinceva koristio za to sto zelim i koji su to or ovih 5 ovde?
Samsung ima izlaze za sluske, ali verovatno je to samo stereo izlaz za 2.1sistem?
Da napomenem da moj 5.1 sistem ima 3 ulaza u sebe ona standardna od 3.5mm, ne znam kako se rade novi 5.1 sistemi, mozda cak i sa dva ta ulaza od 3.5mm ali verovatno je na svakom od ta dva kabla po vise kontakata na uticnici.
i zadnje pitanje, moj laptop bez problema pokrece 22incni fullHD eksterni monitor od drugog kompa i to preko one velike uticnice ne znam kako se zove ali one standardne. Ovi televizori nemaju tu uticnicu vec imaju hdml ulaz koji sluzi za to. Kakve su sanse da moj laptop gura full hd prekod hdml kabla?
Bookmarks sajtovi