...ili u restoranu, ili bilo gde a prilikom neke proslave?
Iako retko kada slušam narodnu muziku ovog čoveka jako poštujem i najčešće naručujem neku njegovu pesmu, recimo ovu:
...ili u restoranu, ili bilo gde a prilikom neke proslave?
Iako retko kada slušam narodnu muziku ovog čoveka jako poštujem i najčešće naručujem neku njegovu pesmu, recimo ovu:
^ Ovo je očigledno priprema za večerašnju proslavu.
P.S. Moja draga sestra se porodila! Stigla nam je malena Andrea!
Jedna od onih mojih...
Poslednja ispravka: Shmizla (14.6.2014. u 16:44) Razlog: You Tube LINK
Jeste da se tema bavi konkretnim pitanjem, ali ipak da čestitam što ste postali tetka i teča.
Neka je sa srećom
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Uvek, ali uvek ovu... jednu te istu pesmu, i to dozivotno.
Sukiyaki - Kyu Sakamoto (English Translation and Lyrics) - YouTube
I kada malo vise ...
Onda mi dodje da ...
Ima jedna tuzna prica koja prati ovu gore pesmu-pevaca Kyu Sakamoto-a. Mada i za ovog velikog gospodina- velikana nase kinematografije takodje...Ali to je za neku drugu priliku.
Narocito tu, od strane americhana - pogresno prevedenu pesmu "Sukiyaki", narucujem i kada jedem "Chanko-nabe" u drustvu moje brace po oruzju.
Ajd... Pa prijatno.
Pozz
"The future is something which everyone reaches at the rate of 60 minutes an hour, whatever he does, whoever he is".
Shmizz..cestitke i od mene....sa srecom bebici
Vladane, Miroslav je i moj favorit....a ova mi je posebno draga....
<strong>
E' ako je ovo otvoreno i zbog cestitanja... Onda tako red i nalaze, pa zato koristim prigodnu priliku, da srecnim roditeljima, kao i nama znanim tetki Shmiz & techi Vlad, cestitam od srca.
Uz Regatu...
Regata - Andrea - YouTube
A i mnoge su lepe i pametne devojcice dobile ime zbog ove pesme.
Ajd...pa lepu vam proslavu zelim.
Pozz
"The future is something which everyone reaches at the rate of 60 minutes an hour, whatever he does, whoever he is".
Za ljubitelje satova...(one malo starije)...
https://www.youtube.com/watch?v=orGaEqTh3yI
Poslednja ispravka: umbra (14.6.2014. u 18:07)
...požuri polako...
Samo u stanju potpunog rastrojstva, naravno uz cestitke tetki, a teca i nije neki rod
Poslednja ispravka: zare (14.6.2014. u 18:38)
Miroslav Ilic je i moj favorit u kafani.Njegove dve su uvek tu(pesme moga zivota) Devojka iz grada i Nije smela pogresiti
Meni za kafanu najomiljenija ....
Victorinox - real steel with mechanical soul
Bookmarks sajtovi