Ja i moja smo smo istomisljenici... Ja stavim veto na Zepter serpe,a ona na Omegu
Po jedan za svaku priliku tolerise,sta vise,slaze se. Radni,paradni,za svaki dan,navijac... Sve preko toga nevoljno prihvata...
A,Zepter serpe...u grob ce me oterati to posudje :lupamglavomozid:
Da,jednom prilikom sam joj ponudio kompromisno resenje...da od Zepter tanjira napravim zidni sat No...to nije proslo,mislim jos me nije proslo
@sima hrabri
Ha,ha,ha.... E i dobio sam taj odgovor, samo sam zaboravio da spomenem..... Onda je sledilo, e znas ti koliko ja stvari mogu da kupim za te pare koliko kosta sat....., a sta ce biti jos kad se ozenim, tek onda sledi komeNdija... :p
Eeee cudna je ta druga dimenzija zvana, ZENE. Al' sta ces, ne mozes sa nima a ni bez njih...!
Jao, samo vas "slusam" tj. citam!
Jao bre pa zene uglavnom imaju drugu dimenziju poimanja stvarnosti i tih predmeta zvanih satovi. Kao sto ste i spomenuli neke su zaljubljenici u satove kao takve, ali samim tim gaje manje naklonosti ka drugom "nakitu". Dokle one "druge" koje vise vole nakit, smatraju da jedan, ili eventualno jos neki sat je sasvim dovoljan u njihovoj kolekciji.
Ja sam veliki ljubitelj nakita (mindjisa pre svega), dijamantskog prstenja, dok su ogrlice na poslednjem mestu. Satove volim (i odabrala bih one koji rade po 48h), ali bih i njih kombinovala sa garderobom, kao sto cinim i sa svim ostalim.
Svoju jacu polovinu podrzavam u svojoj ljubavi ili nazovimo hobiju, jer smatram da svaka osoba ima nesto sta voli i sta ga zanima. Tako da satove i te neke nazovi "sitne" druge stvari podrzavam.
Pozdrav svima, i slobodno nastavite da "ogovarate" svoje zene/devojke/gospodje...
Necemo im preneti!
Mene moja popreko gleda ako joj kazem koji mi se sat svidja. Ne razume zasta ce mi vise od jednog
@Shmizla : E posto je praksa a i razna "naucna" istrazivanja dokazala da vi (zenski rod ) ogovarate nas vise nego mi vas, napokon je doslo i nasih 5 minuta da se izjadamo malo a i da vas malo ogovaramo.... U svakom slucaju, drago mi je da se i "druga dimenzija" javila....
@Vladan : Sta reci osim, SRETNICE JEDAN ..... :p
Da već neko vreme razmišljam u tom pravcu da se malo žena javlja na forumu, u odnosu na broj aktivnih muških članova. Da li su ženama satovi toliko u drugom planu? Da li se drže razmišljanja - Dovoljan mi je samo jedan model - i to je to? Kupila sam ga, dobar mi je i nema potrebe da tražim dalje. Na više mesta promovišem ovaj sajt pre svega ženskoj populaciji - kako bi se proporcija koliko-toliko dovela u ravnotežu, a ujedno i kako bi vama muškarcima bilo zanimljivije.
Mali broj žena se udubljuje u tematiku i duboko razmišlja o komplikacijama, mehanizmu, istoriji proizvođača i drugim stvarima koje se mogu istaći kod dobrog sata. Većini je bitniji izgled, da li su efektni ili šta već. Naravno čast izuzecima. Uglavnom su satovi kod ženske populacije u drugom planu - iza nakita.
Poslednja ispravka: Vladan Stevanovic (3.3.2011. u 19:50)
Momci,samo hrabro,Ako ne mogu da vas pobede,pridruzice vam se
Ja ovo dobih od moje lepse polovine
Bookmarks sajtovi