Suboticanke nisu seljanke, nego extra dame...pa ne primecuju kopije kineske, sa pogresnim natpisom na ciferu. Brajtling
Suboticanke nisu seljanke, nego extra dame...pa ne primecuju kopije kineske, sa pogresnim natpisom na ciferu. Brajtling
haha, dragone ima da kupim seika i ako prodje nezapazeno kao brajtling ima da me promovises u moderatora ali samo za temu Rolex
EDIT (sada vidim prethodnu poruku): jos marko da se pridruzi prozivkama za brajtling pa se vase hejtovanje moze smatrati uspelim, a ovako na samo 2 prozivke se ne obazirem
Poslednja ispravka: milospinkfloyd (7.9.2011. u 15:46)
Može, bićeš Super-modelator sa velikim S, ali samo ako pre toga naučiš razliku između Grande i Petite sonnerie.
Ne mora da bude Seiko, može i sat nekog drugog proizvođača samo da nije taj našminkani.
Nisi me razumeo. Htedoh samo da kažem da tvoje sugrađanke nisu seljanke samo zato što ti nisu dale do znanja da su obratile pažnju na to da nosiš sat ili što nisu primetile koje je marke. Ne vrti se sve oko materijalnih stvari i simbola koji predstavljaju neki luskuz a ni nemaju svi iste sfere interesovanja.
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Kao sto ja ne bih primetio Luj Viton torbu
A,i jedna "manekenka" mi rekla da sam seljak kada sam joj rekao u kojoj kafani pijem pivo sa drugarima u njenom gradu
PS Ima neko iz KG?
PS Ima!
Poruka mora da ima minimum 10 karaktera, pa da dopunim...
ma jeste da mi svi kazu da sam nepopravljivi materijalista ali kapiram ja da ima onih koje ne bi rekle sve i da su primetile, i da nije dobar sat vrhunac zivota, ali se o tome radi da bi te, sa kojima sam ja bio, sigurno rekle da znaju o cemu se radi (cast izuzecima)
next year at this time I'll be a millionaire
Jao Milose ne mogu da verujem. Milan ti je sve rekao. Ej BraJtling,cudo od sata,da se ja pitam zapalio bi im fabriku.Izvinjavam se svim Suboticankama u Milosevo ime,sta ce nije on kriv.
Bookmarks sajtovi