Milan nije imao dovoljno srece,od stative 1na1,povredjenih igraca itd. A naravno Barselona ima dosta bolji tim ali svi znamo da na terenu ne igraju imena vec srce i zelja. Inace,veliki sam fan AC Milana tj navijam za njih jos od kada je Dejo Savicevic presao u Milan,i kada su prvi i kada su poslednji...
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Bayern naravno.
Kako su pregazili Barcu, mislim da Dortmund nema tu sta da trazi.
Ove godine su superiorni u svim takmicenjima i red je da to naplate.
Mislim da je za Dortmund koji inace igra odlican fodbal veliki minus sto igra protiv Bayerna. Da igraju protiv bilo kog kluba iz Evrope, rekao bih da mogu nesto da urade, ovako...
Ima tu jos jedna stvar, a to je da se Dortmund prakticno raspada. Dva najbolja igraca su prakticno vec presla u Bayern.
Poslednja ispravka: RUS (6.5.2013. u 17:36)
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Stvarno sramota da oba predju u Bayern cijela ih Evropa trazi i oni bas u redove najveceg rivala. Nije ni cudo ovo sto rade navijaci Gotze-u stvarno je zasluzio, dijete Borusije prelazi u Bayern neshvatljivo.
Bayern je stvarno surovo dobar, ali finale je to, jedan mec moze svasta da bude, nisu ih dobili ni jednom ove sezone. Bit ce dobar mec sigurno
prema igri koju su do sada prikazali realno je da ih Bajern pregazi, ali kao sto rece Darko to je jedna tekma, FINALE i ja ne bih smeo ni jedan dinar da stavim ni na jednu ekipu.
nadam se samo da ce biti dobra tekma, za nijansu bih vise voleo da uzme Dortmund, ali bi mi u isto vreme bilo krivo zbog Bajerna jer bi stvarno bio bedak da ga izduvaju treci put!
Bookmarks sajtovi