Mihtarijan, Reus... Durm... Ma cela ekipa Dortmunda je bas rasturila ono vece, zao mi je sto barem produzetke nisu izborili. A ono sta ces, sad ce morati Bajern da izbaci Real.... Nama ce Evra da daje golove... hahahah
Mihtarijan, Reus... Durm... Ma cela ekipa Dortmunda je bas rasturila ono vece, zao mi je sto barem produzetke nisu izborili. A ono sta ces, sad ce morati Bajern da izbaci Real.... Nama ce Evra da daje golove... hahahah
"Vecina drustva zna sta je amortizer, sta je gibanj, sta je obarac, snajperski nisan... samo ja znam kako oni rade, i samo ja konstantno ucenje o tome vidim kao normalno."
Svaka cast Borusiji ali CR7 nije igrao. Da je igrao bila bi druga prica i krajnje rutinska utakmica za Real jer bi CR7 99,9% realizovao penal koji je Di Maria promasio.
"Mi pravimo stvari koje ljudima ne trebaju,zato proizvodjac satova ne sme da ima prejak ego"- Jean-Marc Jacot
A sta kazete za barcu sinoc? Atletiko ih pojeo, bukvalno. Mesi kao da nije igrao, a onaj mali cigan(nejmar) treba da se kandiduje za oskara.
Ubi ih Atletiko, cak i uz sudije, koje su vise nego ocigledno bile na strani barcelone.
Po meni, iako godinama navijam za Bayern, Atletiko trenutno u LS igra najlepsi fodbal, i iskreno ne bi mi bilo ni malo krivo da osvoje titulu.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Da bas su zgazili Barsu. Pa Messi je pretrcao 6.8km to je smijesno samo km vise od Pinta
Dobar je Atletiko ali mene neodoljivo podsjeca na Juve daju jedan gol-dva gola i kontrolisu bas igraju neki Italijanski stil vidi se da je Simeone godinama igrao u Italiji. Ja bas volim takticki italijanski fudbal.
Ac Milan, il club piu titolato al mondo
Vecer odime od pocetok!
Women have numerous choices for accessories. Real men really only have one....a watch.
Ovog pepa treba streljat.. unistio je barcu, unistio je bayern.
Da osvezimo temu sa grupama i timovima za ovu sezonu.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
A gde su rezultati prvog kola?
Bookmarks sajtovi