ja glasam za Čelzi, garantovano, ove sezone nece da omanu, Murinjo ih vadi !
Milan vise nije sto je bio, ali ajde da se nadamo do kraja. Milane nemoj za te instant klubove da navijas, salim se jak je Chelsea naravno. Mada mi nije vise toliko zanimljiv fudbal, klubovi se stvaraju preko noci, pare su se previse uvukle, mozda ovaj financijski fair play zazivi.
ja sam prestao da pratim fudbal, preorjentisao sam se na NFL, mnogo zanimljiviji i "cistiji" sport.
ali sinoc kad sam bacio pogled na rezultate prijatno sam se iznenadio, kakva goleada. ove godine mislim da Real osvaja LS (mada mi je to najomrazeniji klub), a voleo bih na primer finale Arsenal-Bajern
Mozes li mi pojasniti to cistiji, ja stvarno ne pratim NFL niti znam pravila ragbija ili kako se vec zove, ali cini mi se da ga prenosi arena, i uvijek kad zastanem vidim 5 ljudi na gomili i malo ima efektivne igre. Mada svako gleda sta mu se svidja, samo ne znam kako to moze biti cistije, ili se to mozda odnosili na to da u NFL-u nema namjestanja
na to sam delimicno mislio. ali ne samo na namestanje nego se bukvalno svaka situacija koja je diskutabilna pregleda na snimku. plus svaki tim ima pravo na challenge (kao u tenisu). ima na arenasport, ja gledam i online kada mi se ne svidja odabir utakmica na areni. delimicno si u pravu za efektivnu igru ali kad se malo bolje upoznas sa pravilima i vidis koliko je kompleksna i zahtevna igra onda je jasno zasto su im potrebne tolike pauze (dobro mozda nisu potrebne bas tolike, ima tu i drugih faktora, Amerika je to, velika lova se okrece, mnogo sponzora, mnogo reklama....). njima sezona aktivno traje evo od pocetka septembra pa do nove godine i plus onda jos mesec dana playoff, regularna sezona ima samo 16 kola. znas sa kojim nestrpljenjem ja iscekujem pocetak svake sezone
i nikako ne mesaj ragbi i americki fudbal bez sale, 2 totalno razlicita sporta!
Zanci od februara se prebacis na soccer. To sa prekidima rade i u NBA lijepo mi se smuce sve one reklame i prekidi.
Milane eto strasnog Chelsea sa sve Murinjom na kormilu... Ako cemo ono da se po jutru dan poznaje, crno im se pise A navijao sam za njih veceras i generalno ih volim, najvise zbog Ivanovica, ali bih ipak voleo da trofej ode u crveni deo Manchestera.
Bookmarks sajtovi