ma kakav Celsi...Murinjo je ispusena mustikla, izvikan!!! kakve igrace i koliko para na raspolaganju je imao u Realu pa opet nije uradio nista sto ne bi i neki drugi trener!
ma kakav Celsi...Murinjo je ispusena mustikla, izvikan!!! kakve igrace i koliko para na raspolaganju je imao u Realu pa opet nije uradio nista sto ne bi i neki drugi trener!
hehe zivi bili pa videli na kraju ko ce osvojiti , sa realom i onakvim zvezdama nijedan trener nije do sada uspeo da napravi uspeh, oni kao da kupuju zvezde da bi prodavali dresove i autorska prava a ne da bi osvajali trofeje
Realno gledajuć četiri kluba koja vidim u završnici su Real Madrid,Barcelona,Bayern i Manchester United.Svima ostalima trebat će puno sreće i truda da se uvuku u završnicu.Al lopta je okrugla i nikad se ne zna,sinoć i velika Borusija D.(prošlogodišnji viceprvak Lige Prvaka) i Chelse su izgubili,dok je Real i Barcelona uvjerljivo zgazila protivnike.
Bayern Munich E.V.
Prva faza je bila impresivna, fantasticni golovi... Standarno su klubovi dobri, Olympiacos me iznenadio prijatno...
^^ Mnogo je dobra ta taktika!!!
Odusevio me natpis u novinama nakon poraza od Man City-ja: Istjerivanje djavola sa Itihada, mada je zaista bukvalno bilo tako.
Forza Milan
^^ Prilagođen za FB. Cool!
Bookmarks sajtovi