visina da nije bitna..kilaza nije bitna samo da mozes da kucas i da trcis kontre da ti niko ne stigne i da ubdas trojke jer se igra u pivo klopu...
ovo ostalo zanemari...
visina da nije bitna..kilaza nije bitna samo da mozes da kucas i da trcis kontre da ti niko ne stigne i da ubdas trojke jer se igra u pivo klopu...
ovo ostalo zanemari...
next year at this time I'll be a millionaire
I sta bi s ovom temom? Ja se javljam! Nisam visok, al sam zato spor. Mislim da odgovaram potrebama Gde se to igra u klopu i pivo?
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
pa da ima mesta u subotu em bi izgubio em bi castio pise
next year at this time I'll be a millionaire
Mogli bi jedan vikend organizovati forumski sportski dan Ja sam za fudbal , a moze i bilo koji drugi sport, vazno je druzenje
A, ne..igrao bi samnom u ekipi, treba mi centar. Ne mog' vise da se guram pod kosevima odvec sam mator i nemam vise tu eksplozivnost i snagu da nadoknadim svojih metar i želju da porastem
Šalu na stranu, ako se ukaže mesto, zovem te. Igramo na dva koša, sat vremena. Obicno izvucemo dve partije do 41 i mozda jos pola.
Nezavisno od toga, ako bude iole lepo vreme ovih dana mozda bi jos neko hteo da izadjemo da bacamo na kos?
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Moze i fuzbal, mada ne znam da ga igram (kao da basket i kosarku znam, nego ajde, malo mi bolje to ide)
Posto ide hladno vreme, ajde da kukamo gazdi da nam uplati termin u nekoj sali
Ja sam samo sa basketom u teskoj svadji Ostali sportovi dolaze u obzir
P.S Ni tenis ne preporucujem mozda vas pogodim reketom, koliko sam talentovan za beli sport
mogli bismo neko kuglanje da uprilicimo...? npr. svajcarci protiv japanaca
jel ima jos toga na adi?
jole777 kaže:
Boćanje..
Bookmarks sajtovi