Ja sam zadnje dve nedelje isao na kuglanje, i moram da priznam da sam se prijatno iznenadio. Bio sam skeptican ali je jako zanimljivo
Ja sam zadnje dve nedelje isao na kuglanje, i moram da priznam da sam se prijatno iznenadio. Bio sam skeptican ali je jako zanimljivo
Ma skroz je dobro, penzionerski, ne moras mnogo da se mrdas, a ne smeta ni ako pijes pivo tokom igre pravi zimski sport.
jole777 kaže:
Ako treba nekom bek suter-siledzija (onaj zbog koga je potrebna jos jedna lopta kad se igra), ja se prijavljujem
Samo jedna rec... Kontinuitet...
Ako vam treba fudbalski Ronaldo "brazilski" (po kilaži smo isti) tu sam,mada ipak bolje baratam pivom u trećem poluvremenu!Inače obožavam biciklu,ali vozim po lepom vremenu .
Juce G-Shock i ja isli na free climbing, a danas Monster i ja isli na bazen.
Sta da vam kazem, im'o sam super drustvo!
It never gets easier,you just get better!
Pravo drustvo za prave stvari
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Majice raznih boja sa nazivima: Rusi, Japanci, Svajcarci, Nemci pa i ligu u kuglanju, bocanju, bacanju sata (kaminskog) u dalj ili nekom slicnom ekstremnom sportu mozemo da napravimo. Glavni medijski sponzor: Portal Svet satova. (Naravno, svaka druga vrsta sponzorstva takodje dolazi u obzir)
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Ja igram stoni tenis, jos neko mozda?
Ako nema niko onda bih ja takoreci bio reprezentativac ovog foruma u toj igri...
Igram je, samo sto nisam igrao dosta dugo.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Bookmarks sajtovi