Ma, nisam ni ja igrao dugo, evo vec dva sata...
Sredom je turnir rekreativaca u Novom Sadu, u sali u kojoj sa igram, pa sam takoreci do skoro igrao...
Ma, nisam ni ja igrao dugo, evo vec dva sata...
Sredom je turnir rekreativaca u Novom Sadu, u sali u kojoj sa igram, pa sam takoreci do skoro igrao...
SquashLand | O nama da li je neko nekad igrao skvos? Deluje mi zanimljivo? Da li daju rekete ili moras da imas svoju opremu?
NIsam, ali mi je oduvek delovalo QL...
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Meni deluje ekstra Samo ako ne daju rekte nista od toga 1200 termin , preko dana A kazu da je ekstra
Ma idi begaj, da polomim ove stare kosti jurcajuci levo desno Uvek mozemo kod Kineza da kupimo rekete i igramo badminton
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Kazu da su opasnosti od povreda minimalne
e, ja krenuo na badminton, onaj takmicarski. uopste nije naivno i apsolutno drugacije od svih sportova sa reketom!!!
Pusti ti to. Ja sam talentovan. Koliko puta si cuo da je neko biciklom udario auto od pozadi i slomio mu zadnju soferku rukom i isekao dve tetive?
@zma: Gledah nekom prilikom badminton (dal bese olimpijada, ili nesto slicno) i je mnogo dinamicnije nego sto obicno pretpostavljamo. Doduse, nisam probao da ga igram ozbiljno. (Cuj mene?! JA i ozbiljno u istoj recenici. Svasta )
HAhahha brado znaci sa tobom da ne igram nikako sport, ima da nas udari grom
Nece grom u koprive
Bookmarks sajtovi