jasno... ja sam i išla na ispravku i htela sve da stavim u prvi tekst, samo da se nadovežem, ali nisam uspela...
- eee, reci mi samo da li da uzimam ovaj poslednji Tissot s obzirom na mehanizam koji je u njemu.
sat košta 310 evra.
jasno... ja sam i išla na ispravku i htela sve da stavim u prvi tekst, samo da se nadovežem, ali nisam uspela...
- eee, reci mi samo da li da uzimam ovaj poslednji Tissot s obzirom na mehanizam koji je u njemu.
sat košta 310 evra.
Iskreno, za 310e ja bih išao na neki automatik. Tissot, doduše, nećeš naći za te pare, al...
Sent from my Nokia 6.1 using Tapatalk
Još uvek si pod euforijom sveta satova i sad ti misli i želje lete 200 km/h. Stani na loptu. Dobro razmisli i onda se odluči.
Omega rules !!!
ovaj Tiso beli koji nosim mi je super i hoću da imam neki bolji crni sat,pa da kombinujem, beli uz svetlu garderobu, crni uz tamnu...
iskreno smorio me swatch.
Polako, stani . Ne žuri .
Sent from my Nokia 6.1 using Tapatalk
Čekaj,stani,mali Djogani!
ljudi recite mi da li se jačina nekog mehanizma meri po broju rubina ili to nije presudno ?
I jeste i nije tako. U sustini, rubini se koriste za lezista za osovinice zupcanika. Sto ih je vise, samim tim je i mehanizam kompleksniji. Nekad to moze biti dobro, nekad nije.
Imaš sve na ovom forumu, samo treba malo čitati. Ima puno toga što utiče na kvalitet samog mehanizma. Materijali, završna obrada,...
Omega rules !!!
Bookmarks sajtovi