- pa to važi za sve, ne samo za firme koje si naveo...
- na nekim forumima sam pročitala da je i rolex precenjen. moje mišljenje je tu nebitno jer sam laik.
Sent from my iPhone using Tapatalk
- pa to važi za sve, ne samo za firme koje si naveo...
- na nekim forumima sam pročitala da je i rolex precenjen. moje mišljenje je tu nebitno jer sam laik.
Rolex je mukotrpno gradio reputaciju i sad kada je tu gde jeste, ubire plodove svoga rada. Rolex je statusni simbol i odavno je prestao biti samo sat. Sto se tice cene, cuj, ima ko ce ga kupiti. To je sat za advokate, lekare, ozbiljne poslovne ljude ..... mi sitna boranija mozemo se zadovoljiti necim jeftinijim
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
...ma kakvi advokati i lekari!
- nose ga i prostitutke i kriminalci, svako ko ima pare moze da kupi rolex. a pare imaju razni !
Činjenica jeste da su i kolekcionari satova, hodajuće enciklopedije mehanizama, limitiranih edicija, komplikacija i ostalih stvari vezanih za hobi počeli kupovati Rolex zbog toga što je statusni simbol, a ne više "tool watch". Druga stvar je što Rolex ne gubi vrednost, to je kao da svakog dana sa sobom nosite u džepu 10.000E + i ne potrošite ni cent.
Nisam ljubitelj sportskih satova preterano , da imam novac u tom rangu kojim bih morao da kupim neki diver ili chronograph, išao bih malo van okvira popularnog.
Diver - Aqua Lung Rose
Chrono - Breguet Type XX Transatlantique (Može se polovan naći za oko 5000 E, možda i niže)
...da se razumemo, meni je rolex prelep i prva bih ga ja kupila da mogu.
-ali kriminalac je kriminalac pa taman da ima 5 rolexa, ostaje ološ. to govorim vezano za statusni simbol.
Marinela, to o cemu ti pricas je stanje na Balkanu. Balkan je vec duze vremena dijagnoza i zahteva ozbiljno bavljenje strucnih sluzbi datim problemom. Govorio sam o zapadu. Inace slazem se sa tobom, kod nas je bitno da se nakitis i ostavis "utisak", a sto zivis na odlozeno i jedes pastetu, jbg, to je druga stvar. Tako mozes videti masu "biznismena" okicenih rolexima, a od posla znaju samo da muljaju i varaju. Nije to do rolexa ...
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
-super... drago mi je da smo se razumeli.
- a da je na zapadu mnogo bolje nego na balkanu to sumnjam, ali to vec nije tema vezana za satove.
- uzela Victorinox danas!
-iskukala pare od muža, sestre, oca...ranije mi dali za rođendan koji je krajem decembra !
Ehej, čestitam . Lepo izgleda, nema šta
Sent from my Nokia 6.1 using Tapatalk
Bookmarks sajtovi