Kolega misli na narukvicu pored sata. Ona će stalno da se tare o sat i da ostavi tragove.
Sent from my Nokia 6.1 using Tapatalk
Kolega misli na narukvicu pored sata. Ona će stalno da se tare o sat i da ostavi tragove.
aaa, probudila sam se glupa!
pa kontam ako je baš puno izgrebem , valjda mogu u bomaru da naručim novu....
Sent from my iPhone using Tapatalk
u stvari ne....
-hocete da kazete da cu sat ogrebati sa narukvicom, jel tako?
ne znam da li na slici vidite da postoji mali razmak izmedju sata i narukvice i dok je sat na ruci postoji mali (1-2 mm) razmak izmedju sata i narukvice.
Poslednja ispravka: Neša (27.11.2019. u 21:50)
Kao prvo, pridružujem se komplimentima i čestitkama za sat, zaista lepo izgleda.
Što se tiče grebanja sata, ona narukvica koju nosiš kao nakit može da je ošteti jer metal udara o metal, a naknadno poručivanje nove narukvice ume da bude skupa i dugotrajna avantura. Jeste da se možda može i pristojno ispolirati, ali bolje je čuvati ono što je novo i lepo izgleda.
Što se tiče razmaka koji se vidi na slici, meni deluje OK. Obično postoji da bi narukvica bila savitljivija, da bi se lakše prilagodila ruci i da se ne bi trljala sa onim prvim segmentom.
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
-skinuću narukvicu, hvala na savetu. u stvari, premesticu sat na desnu ruku, ionako češće nosim na desnoj.
-izvinite sto sam postavila dve iste slike.
Poslednja ispravka: Marinela 29 (27.11.2019. u 21:44)
Da, da, razmak deluje skroz ok .
Problem je ako ogrebeš zlatni deo na narukvici od sata, to ne može da se ispolira
jasno, zlatni deo je problematičan jer je obojen...
- šta znači kad pored oznake mehanizma piše Normtech ?
Sudeći po ovome to je linija Ronda mehanizama
https://www.ronda.ch/en/movements/qu...tech-700-6000/
Bookmarks sajtovi