Nema na cemu. I ne persiraj mi molim te, nisam bas toliko mator Evo, imas u linku i filmcic koji lepo objasnjava sve
https://www.youtube.com/watch?v=cijH0p0o83k
Nema na cemu. I ne persiraj mi molim te, nisam bas toliko mator Evo, imas u linku i filmcic koji lepo objasnjava sve
https://www.youtube.com/watch?v=cijH0p0o83k
nisam persirala, obracala sam se i tebi i eee koji mi je isto odgovorio za turbilion.
inace, ja jesam matora, u decembru punim 40 !!!!
Najbolje godine
Sent from my Nokia 6.1 using Tapatalk
Uvek su najbolje godine
Omega rules !!!
nešto razmišljam...ako swatch spada u loše satove (a verujem da jeste tako) a moji svočevi rade godinama-samo bateriju menjam... čak mi se jedan plastični svoč oprao u veš mašini i nije se baš ništa desilo, radi i dalje...pisala sam o tom satu.
...hoću da kažem da ako je svoč koji je loš u stvari ok sat, kakvi su tek onda ovi ostali satovi kao što je certina, fortis, tissot... da ne pominjem rolex, philip patek i satove u tom najvišem rangu.
eto, samo razmišljam “na glas”...
verujem da je vama ovo smešno, ko neko dete sam.
Imao sam Swatch, vise njih. Zadnja 3 sam prodao, tj. 2 prodao, 1 poklonio. Kod mene su bili dugi niz godina, mozda 10-ak. Uglavnom da ne duzim pricu, u kontaktu sam sa osobama kod kojih se nalaze ti satovi i dan danas rade bez problema. Samo beterija. Tako da to nisu toliko losi satovi. A naravno da su Certina, Tissot, Fortis takodje, bolji od Swatch-a. Mehanizam, zavrsna obrada... detalji. Swatch ima tu manu sto mu je kod vecine modela liveno kuciste.
Ne treba goreti u zelji, s'vremenom sve ce doci...
Svaki od njih će da pokazuje vreme. Čak i satovi od 200 dinara. I to u velikom broju slučaja tačno. I da traju po nekoliko godina.
E sad, kome je samo tačno vreme bitno on neće lupati glavu oko toga da li je mehanički ili kvarcni, da li je kućište od plastike, čelika, titanijuma ili nečeg drugog, da li je to model koji je bio na mesecu ili 12km pod morem, da li je brojčanik ova ili ona nijansa cne, da li ima datum i što baš taj font... Uzme prvi koji mu se svidi i to je to.
A kad te uhvati satitis, jedan deo navedenih stvari (i mnogo nenavedenih) počnu da ti bodu oči i onda tražiš dalje.
Inače, po meni, swatch nijr loš, on radi tačno onako kako je zamišljen - pokazuje tačno vreme, ne košta puno da se napravi (većinom su plastični), izgledaju atraktivno u raznim bojama, šarama i slikama i predviđeni da ih ljudi koriste par godina i posle zamene za drugi, modernijeg dizajna. A desi se da traju 10+. Sent from my Nokia 6.1 using Tapatalk
P.S. Ni ja nemam blage veze o satovima, usput sam pokupio ponešto . I iskristalisao šta mi se sviđa - najviše pilotski i ronilački jednostavnog izgleda.
Sent from my Nokia 6.1 using Tapatalk
Bookmarks sajtovi