Dovoljno je samo da izgovorim: Diego Armando Maradona!
https://m.youtube.com/watch?fbclid=I...&v=WfZ3kgpbhyU
Poslednja ispravka: Baron (25.11.2020. u 19:30)
Čemu GMT funkcija kad može kao veliki Maradona!
Послато са SM-G960F помоћу Тапатока
Odmori se gore kada ovde vec nisi mogao i stigao...
Poslato sa MAR-LX1A pomoću Tapatoka
Ne treba goreti u zelji, s'vremenom sve ce doci...
Preminuo Đorđe Balašević
Uz sve vrline i poneku manu ,meni su njegove pesme bile vrlo bitne u životu.
Poslednja ispravka: VLADAN P (19.2.2021. u 18:09)
ZAJEDNO SMO SKUPA!
RIP!!!
Omega rules !!!
Plovi Panonski mornaru nebeskim morem... Hvala na lijepim pesmama koje si ostavio za sobom!!!
Sent from my JSN-L21 using Tapatalk
Ne treba goreti u zelji, s'vremenom sve ce doci...
Jedna od prvih ploča koju sam dobio bio je album Pub sa pesmama o petlu, Boži Pubu, Ratnik paorskog srca i slično. Ploču imam i danas, a od tada je prošlo već skoro 40 godina.
RIP Đole i želim ti mirno Panonsko more kojim sada ploviš.
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Veliki gubitak. Nisam ocekivao da ce ovako da ode. Sve mi je to nekako nestvarno. Djole je imao posebno mesto u mom srcu. Prvi put sam cuo za njega kao dete 2003-4 godine, kada je bila neka emisija na rts-u. Odusevio me je nacinom izrazavanja i humorom. Od tada, bio sam veran fan. Posto me je zivot nanosio i da zivim nedaleko od njegove kuce za vreme godisnjeg boravka u NS-u, imao sam prilike i da licno prozivim njegove price, ulice, ljude, i uvek kada slusam njegovu muziku, u glavi su mi sve te slike i seta tih vremena. Moglo bi se svasta jos napisati, ali potrajalo bi. Prosto se najezim kada pomislim koga smo sve ispratili u poslednjih par godina. Citave generacije umetnika koji su stvorii i obelezili nasa detinjstva i mladosti. Valjda to tako ide i silom prilika mora tako da ide.
Bookmarks sajtovi