Postovani prijatelji i clanovi ovom meni jako dragog sajta ,evo me opet posle zasluzene i odsluzene kazne.
1.Moja jedina i iskljuciva greska je sto sam poruku i slike postavio u pogresnu temu,to priznajem i zbog toga sam bio 7 dana banovan.
2.Molim da se javi neko od clanova koji nikada nije prodao sat iz kolekcije ,da bi kupio bolji i vredniji.Ja satove kupujem i prodajem,iz razloga sto izdrzavam suprugu i 3 cerke od kojih nijedna ne radi. Da li to mozda po vama umanjuje moju ljubav od ranog detinjstva prema satovima ? A imam zaista vrednu kolekciju,bar 30 posto clanova me licno poznaje i zna sta imam i sta volim.
3.Jel to razlog da mi pojedini clanovi cije kolekcije satova i njih licno izuzetno respektujem upute jako uvredljive poruke,na koje niko na sajtu nije reagovao,makar porukom da mi se pruzi prilika da objasnim i izvinim se za gresku koju sam napravio iz neznanja rukovanja sajtom i porukama,sta gde i u koju temu staviti.
[MOD edit]: Izbrisani su delovi gde se spominju članovi koji su se obratili Mišku, a čiji su postovi takođe obrisani sa teme
5.Posto dolazim u Beograd oko 25 nov.da negujem bolesnu i operisanu majku,sigurno cu usput i prodati neki sat,da joj pomognem u lecenju,sto ne zelim nikom od vas,pozivam kolegu [mod edit: obrisano ime u skladu sa prethodnim] da popijemo prijateljsku kaficu,pa da vidi da IMA POSLA sa jako prijatnim covekom,sportistom celog zivota i iskrenim zaljubljenikom u satove.Mislim da ce mu se posle toga zgaditi recenica kuju je napisam,verujem jos uvek ,ne zlonamerno, a koja je mene jako povredila kao licnost.
6.Prema mojim skromnim saznanjima, bar 90 posto postovanih clanova prodaje i kupuje satove, neki zarad licnog zadovoljstva a neki da bi prehranili porodicu ili pruzili pristojnu negu bolesnim clanovima porodice. Zar sam zbog toga stavljen na stub srama i ponizen toliko da sam morao ovako da se obratim svim postovanim clanovima ovog cenjenog sajta.
7.Mozda necete verovati, ali za ovih 7 dana sam dobio toliko poziva i poruka bas od postovanih clanova ovog sajta koji me inace i licno poznaju i znaju moje vrednosti kao coveka i u sportu i u mojoj ogromnoj ljubavi prema satovima. Ti isti clanovi nisu reagovali javno, ali su medju vama i svakodnevno lajkuju i odusevljavaju se vasim porukama i slikama koje postavljate na forum.
8.Zato smatram da je moja jedina i iskljucivo jedina greska sto sam poruku i slike postavio u pogresnu temu i to opet ponavljam iz licnog neznanja rukovanja sajtom sto se trudim da ispravim i ne pogresim vise.Usput jedan od moderatora ili administratora, sta li je vec, ne znam ni sam, ali mi je puno pomogao u pocetku, je cini mi se medju prvima lajkovao upravo tu gresnu poruku a nakon pola sata podlegao po meni i za mene uvredljivim komentarima upucenim mojoj licnosti i nakon konsultacija sam banovan 7 dana sa ovog meni inace veoma dragog foruma. Zato iskreno i od srca pozdravljam sve postovane clanove i iskreno se nadam da ovim tekstom nisam nikoga uvredio a ako jesam opet se izvinjavam istima sto istina boli.
Verni i nadam se i na dalje stalni clan ovog postovanog sajta Milos M Stojanovic
Bookmarks sajtovi