Društvo, molim sve koji su u mogućnosti da pomognu u prikupljanju sredstava za lečenje kolege Nenada. Na zalost, nema drugog načina.
Tekst i uputstvo možete videti na linku.
Nenad Ristić - Humanitarna fondacija "Budi human - Aleksandar Šapić"
Društvo, molim sve koji su u mogućnosti da pomognu u prikupljanju sredstava za lečenje kolege Nenada. Na zalost, nema drugog načina.
Tekst i uputstvo možete videti na linku.
Nenad Ristić - Humanitarna fondacija "Budi human - Aleksandar Šapić"
Lekar mi je prepisao da jedem malo ali često. Ono malo mi polazi za rukom, ono često mnogo teže (Magnus&Bunker)
..ako mogu pomoci mogu jedino na ovaj nacin...stavio bi jedan moj sat na aukciju pa tko pobedi neka novac uplati na rcn kolege....jedini uvet bi bila cena ispod koje ne bi dao sat jer mislim da je to realna cena pa eto.....ako moze tako
MMario
....vreme ce pokazati ili ce on pokazati vreme....
MMario, hvala puno na predlogu i želji da pomogneš (nadam se da možemo na ti ).
Ostavljam administrtorima da organizuju aukciju ako su voljni. Na linku ima i broj žiro-računa za uplate, ne mora preko sms-a (i bolje, jer koliko sam video, novac od sms-a moze da dobije tek za 2-3 meseca jer je takav stav operatera, sto je izuzetna glupost).
Lekar mi je prepisao da jedem malo ali često. Ono malo mi polazi za rukom, ono često mnogo teže (Magnus&Bunker)
..neka me kontaktiraju administratori da postavim aukciju ili neka oni postave poseban link...meni svejedno
normalno da mozemo na ti....pa tu smo svi isti (neki malo vise, neki malo manje )
Mario
Kao prvo pozdravljam tvoju želju da pomogneš.
Jednostavno otvori novu temu sa adekvatnim nazivom (npr. aukcija za pomoć Nenadu) i uz slike sata postavi pravila koja očekuješ da se ispune.
Pretpostavljam da će to biti nešto u stili-
-Do kada traje aukcija
-Način licitiranja (otvorene ponude u porukama a ako neko to učini preko privatnih poruka ti nas informišeš o aktuelnoj ceni)
_ Itd...
Imali smo mi već sličnu akciju kada smo sakupili lepu sumu.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
..VladaneP, ok...sada sam se vratio iz skitnje pa cu sutra to uraditi....
Hvala puno na želji da se pomogne.
Ja sam finansijski pomogao koliko sam mogao, nadam se da cu moci još, a vama kolegama satomanima mogu da se odužim tako što možda mogu u septembru da donesem neki sat iz USA. Ako ima zainteresovanih, neka se jave u pp (ja vam dam adresu gde sam, vi kupite sat, meni dostave a ja kad se vratim, posaljem vama)
Ne volim ove pompezne naslove, ali tekst je bitan:
Bili su prijatelji iz razreda... http://www.blic.rs/4jbtl8h
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
Bookmarks sajtovi