Baki, prijatelju, drift je zakazan za sutra popodne! Audi je spreman za izazove koji mu predstoje.
Javljam ti tačno vreme i lokaciju.
Baki, prijatelju, drift je zakazan za sutra popodne! Audi je spreman za izazove koji mu predstoje.
Javljam ti tačno vreme i lokaciju.
Idem za jedno pola sata do njega pa ću pokušati da ga nagovorim da montira letnje gume. Bolje će da proklizava!
Iggy ti je poručio da biraš koju čuku da ponese!
Cekaj, cekaj, to se neke organizacije desavaju ''ispod zita'', a?!
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Ej , nemoj bre letnje, nećemo onda sesti ni minut ! Iggy-u reci onog digitronca što ga izdvojih iz grupe !
Victorinox - real steel with mechanical soul
Baki razmišljam da li uopšte da pričam sa "tom" dvojicom,zbog njih mi puče reputacioni ugled,gadna je to družina a vidim i tebi!
Poslednja ispravka: bajker01 (2.1.2013. u 15:59)
Ajd` da im progledamo kroz prste za sutrašnji D-day , pa ćemo posle da se ocepimo ! Valjda se vrate kvadratići zeleni
pulsar time computer spreman za setnju.Iggy-u reci onog digitronca što ga izdvojih iz grupe !
kad jednom udjes u krug nema vise nazad , tako da ni nepomisljaj , jer te ceka kaznena ekspedicija.Baki razmišljam da li uopšte da pričam sa "tom" dvojicom,zbog njih mi puče reputacioni ugled,gadna je to družina
.....pa ne daj mu da furne s`Audi !!!!
javlja mi se da je onaj metalik zeleni sm dugo stajao u juznom bulevaru, u stvarno jadnom
stanju. takodje mi se javlja da sam pokusao da provalim ciji je i nisam uspeo.
ko god da ga je oziveo, svaka mu cast.
... i hoce li neko da mi objasni gde se gleda i kako radi to sa reputacijom (a i cemu sluzi),
posto mi je neko istu desetkovao pre nego sto sam i provalio kako sam je uopste dobio,
a jos uvek nisam siguran jel´ se to maze na ´leba ili sluzi da da se podmetne pod astal da
se ne bi klatio ?
Bookmarks sajtovi