Obavestenje u vezi reputacije.
Reputacioni sistem - Detaljno uputstvo za korišćenje
Obavestenje u vezi reputacije.
Reputacioni sistem - Detaljno uputstvo za korišćenje
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
e to sam video ali mi dugacko da citam sada... sutra.
uf mnooogo duga prica , kada se sretnemo ispricacu ti...javlja mi se da je onaj metalik zeleni sm dugo stajao u juznom bulevaru, u stvarno jadnom
stanju. takodje mi se javlja da sam pokusao da provalim ciji je i nisam uspeo.
ko god da ga je oziveo, svaka mu cast.
Bese reci o ovoj igrackici...Evo kako se ljudi lepo zabavljaju BMW 2002ti Rally: Whiplash mountain - Classic Driver - MAGAZINE - events
A evo i zvanicnog satica: (na istom sajtu su i Planai classic rally i ovaj Ennstal)
Poslednja ispravka: anbeast (11.1.2013. u 13:46)
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Dobar je sat
Da se pohvalim: Izdao sam satofilsko bratstvo i umesto, na primer, nekog polovnog Fortisa ili Sinn-a (mozda bi 700 - 750 evropskih novaca cak dostajalo i za kakvu Omegicu) pazario ovo kinesko cudo:
Pajace u pozadini ignorisite... to su moji drugari iz Zajecara koji su za mene obavili akviziciju dvotockaste naprave koju cu, nadam se, moci nazvati motorciklom Strokav je prilicno...bice jos neka fotka uskoro...
Sprint/Orion Apollo su ga nazvali kosooki, ima 250ccm, 4T, kazu 13kw, ali verovatno sa otvorenim auspuhom ima i nesto vise... Eto... jedva cekam da ga sjurim u neku njivu ili sumu (pre toga moram da nabavim set dodatnih tockova i off road gume jer je sada u SuperMoto konfiguraciji)....
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Anbeast,čestitam.
Ako kvalitet sprave bude pratio izgled verujem da ćeš uživati.
(daš krug ? )
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Nemoj da dajes krug
Znas kako se kaze, motor i devojka se ne pozamljuju
Bookmarks sajtovi