Ma, izuzecu samo devojku iz te poslovice
Ma, izuzecu samo devojku iz te poslovice
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
ja sam se jednom prilikom vozio u BMW M5 E34, bila je to ludacka voznja pod punim gasom, ja to ne podrzavam nimalo ali moram reci da je taj stari BMW ljuta guja, tezak je za voznju, zahteva iskustvo, ta voznja je na mene ostavila mnogo jaci utisak nego voznja na motoru, automobil ima preko 300bhp, a taj u kome sam se vozio je presao 400.000km i pritom je odlicno izgledao, mada mu je motor vec bio pri kraju
Moje iskustvo sa dvotočkašima je sledeće:Tri puta seo na motor;tj popularni Tomos "automatic",dva puta pao sa njega.Nije mi puno trebalo da svatim da su mi potrebna još dva točka da bi bezbedno učestvovao u saobraćaju kako po mene tako i po ostale učesnike.Od tada samo 2x2 tocka.Mada se mnogo krećem po gradu biciklom i to mi dosta dobro ide,izgleda da mogu da na dva točka mogu uspešno da kontrolišem "vozilo" koje sam pogonim.
Ja se takodje vozim samo na 4 tocka pod uslovom da nisu jedan iza drugoga(roleri), sto se tice dva tocka samo biciklo, motori me uposte ne privlace
Rolere ne probah,mada sam kao klinac vozio rolsule ali ito je 4 tocka po jednoj i kad sve saberemo 4x4.
Poslednja ispravka: Petar ZR (9.6.2013. u 14:34)
Bookmarks sajtovi