Strast delim obostrano,volim i dva i cetiri tocka.Mislim da u oba slucaja ima drazi i adrenalina jer vozio sam i vozio se na mnogo dvo ili cetvoro tockasa. Samo ko gde sebe pronadje ali ono sto je bitno NE BRZE OD ZIVOTA.
Strast delim obostrano,volim i dva i cetiri tocka.Mislim da u oba slucaja ima drazi i adrenalina jer vozio sam i vozio se na mnogo dvo ili cetvoro tockasa. Samo ko gde sebe pronadje ali ono sto je bitno NE BRZE OD ZIVOTA.
motor i to definitivno...trenutno imam suzuki bandit 600s.....
LEMI
Evo par lepih fotki meni omiljenih makina...
Ne vozim motor plasim se da ne padnem.auto sve sporije vozim.nekad sam voleo brzu voznju i vozio sam bas brzo ali uvek auto i davno.inace vozio sam brze i dobre automobile a sad vozim dizel karavan.eto tako ubi vam ja temu udavi.Samo da dodam i polupo sam nekoliko automobila i to zestoko pa mozda i zato sad ovako gledam.nemam pojma.
Poslednja ispravka: jagos (27.12.2012. u 20:23)
Ehhh..ostra borba za mesto u mom srcu izmedju KTM 990 Adv i onog BMW GS1200r...blagu prednost ima KTM jer je vise za off road od BMW-a
Sjajan Banditos, samo, skini mu taj poluoklop
Ja sam svoju dozu lupanja na cetiri tocka obavio odmah na pocetku karijere i lekcija mi je bila dovoljna Otada vozim ko penzioner
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Evo bajka koji obožavam, ali ne mogu da nadjem u koliko-toliko dobrom stanju. Taj je išao i na rakiju kad nema benzina.
(preuzeta slika sa neta)
Victorinox - real steel with mechanical soul
I dvotočkaši i četvorotočkaši imaju svojih draži.
Ipak,mislim da je mnogo veći ''sex'' voziti motor iz,čini mi se , jasnih razloga.
Nema ničega između tebe i vetra. (sex= uživancija)
Što se uživanja u vožnji kola tiče-zavisi koja i kakva kola.
Mnogo veći provod je voziti ''Peglicu'' 110 km/h nego BMW-a 180 km/h!
Najbrži auto koji sam imao prilike da vozim ja bio neki Porše star 15-ak godina.
To je posebna priča.
Inače u periodu između 15 i 17-e godine imao sam tri motora.
Tada sam živeo u stanu i motor sam morao da držim na ulici.
SVA TRI SU MI UKRADENA !
Sada imam kuću i garažu ali više nemam motor.
Bilo bi mi cimanje kacige,kiša,hladnoća... Godine,šta li?
To me,inače, ne sprečava da ,kad god sam u prilici, kukam da mi neko pozajmi jedan krug
Zaključak-Nema nezanimljivih prevoznih sredstava!
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Baki, tako je izgledao moj prvi moped koji sam dobio još dok sam išao u osnovnu školu.
Bio je to PUCH tamno zelene boje.
Što se tiče padova bilo ih je nekoliko. Neki su bili spektakularni, doduše sa manjih motocikala.
Sa većih nisam padao verovatno što su u principu sigurniji i bolje leže na drumu.
Poslednja ispravka: bajker71 (27.12.2012. u 20:59)
....ma može i Java Babeta , ne pravim pitanje. Samo da imam u rezervi one izdrndane bobine što riknjavaju
Victorinox - real steel with mechanical soul
Bookmarks sajtovi