I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Ja bih se zadovoljio i sa ovim.
Mercedes 190 cosworth
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Ovog?Bajker01 vozi Audi Coupe 2.3 "petak". Malo stariji model od tog što se tebi sviđa.
Svojevremeno sam se lozio na ovo (i jos uvek se lozim)
Jedno vreme sam ih nalazio po oglasima po povoljnim cenama, sada ih vise nigde nema. Verujem da i kad bi naisla neka, vise ne bi bila onako povoljna
Najupecatljiviji momenat mi se desio kada sam jednu crvenu video u Smederevu (na onoj uzbridici ka Carini gde je sada nekakav hotel). Naisla je meni u susret (nizbrdo ka gradu), zatim se vozac tu na jednoj raskrsnici okrenuo, isturirao i poleteo uzbrdo...ljudi moji, taj zvuk, pa kad zadnji deo samo ''cucne'' prilikom promene brzine - cudo jedno.....toliko je brzo dostigla neku suludu brzinu i nestala da sam se zapitao da li sam ja uopste sve to i video ili sam sanjao?
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Kad smo kod tih oglasa polovnjaka, slušajte šta mi se desilo pre neki dan: sedim sa drugom u kafiću, i za stolom do nas sedi 5-6 momaka, nakačili se preko nekog tableta na wi-fi i gledaju ponudu polovnjaka kod nas u Srbiji. E sad, ne bi bilo ništa čudno da oni gledaju neke normalne automobile, ali neee gospoda se uhvatila Poršea Panamere koji nov u full verziji izađe oko 115 000€, zatim nekih Karera, Bokstera, pa onda Ferari i Maserati ponude polovnjaka,... tako su oni pogledali par automobila čija je vrednost u totalu iznosila sigurno 2-3 miliona €., naravno na svaki od tih automobila su imali komentar tipa: "Šta, samo ovoliko? Pa ovo je sitniš" i tako to... a kad je došlo da svako plati svoju kafu, nastala je prava borba živaca, svakom od njih je novčanik ostao u drugom sakou. Ne kažu za džabe stariji, skromnost je vrlina.
P.S. Za Novu 2013. Vam svima želim da kupite ljubimca kog volite i želite, pa bio on na dva ili četiri točka, nije bitno, bitno je da ga vozite u zdravlju i veselju!!!
lancia delta hf integrale,kakav auto
Brado , i meni na pamet pade taj Coupe C (kad reče 71 da je malo stariji od S2) , ali sačekajmo bajkera01 , da da neku sličku ...
RusPA , imao čast (i sreću) da provozam 190 3.0 bi-turbo od nekog holandjanina i to pre sigurno 15tak godina...
Poslednja ispravka: backarelli (29.12.2012. u 4:49)
Victorinox - real steel with mechanical soul
Da, to je ta zverka. Mislim da ga je on i predstavio u temi "Koji auto vozite". Ne oglašava se na predlog da nam da zvrerku da se malo potpisujemo.Brado , i meni na pamet pade taj Coupe C (kad reče 71 da je malo stariji od S2) , ali sačekajmo bajkera01 , da da neku sličku ...
Miki, prodaj Mazdu i jedan sat - i teeeraj, kolko ti dusa voli U USA krecu od 23.000$
anbeast čak i jeftinije, evo gledam jedan metalik sivi Kamaro, prešao nešto malo preko 18 000 milja i čovek ga prodaje za 21 877$, 2012. godište. A kabrio Kamaro '69. crveni sa 0 pređenih milja prodaju za 29k $ - e to je auto!
Bookmarks sajtovi