Dobro jutro drugari! Nakon kafane i trijeznjenja, povratak na stare staze...
Evo jedna poznatog beogradskog "zlocestog decaka", velikog boema i rodjenog talenta, po nekima jednog od najboljih dzez vokala bivse Yuge.
Inace, ova je pjesma je radjena za predstavu Okupacija, sarajevskog Pozorista mladih, nekada tamo osamdesetih, u vrijeme kada je moj otac bio producent ovog pozorista, pa mi je jos kao klincu ostala u sjecanju.
Stihovi su velikog Laze Kostica, komponovao ju je Enco Lesic, a glasom je pokidao maestro Prele.
Uzivajte.
Poslednja ispravka: arch_m (8.11.2014. u 7:16)
Frickin' ugalj... Prokletih deset tona... dva dana ubacujem Posle ko zna koliko rakije u kombinaciji sa Burn energetskim picem i tursijom, okupah se i slusam Van Gogh Boga mi, iz nekog (nepoznatog ) razloga pao mi na pamet i Luke Kelly i pesma:
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
KRALJ
....vreme ce pokazati ili ce on pokazati vreme....
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Evo jedna lagana u pauzi za rucak...
Razmisljao sam da li da stavim ovu Ozzyjevu verziju, ili Panterinu, a onda mi pade na pamet jedan odlicno sklopljen juznjacki "Frankenstein", pa evo malo i Anselmovog glasa.
Jaooooo... Malo po malo...
"The difference between who you are and who you want to be is what you do."
"The difference between who you are and who you want to be is what you do."
Bookmarks sajtovi