auuu lookic gde me nadje....evo meni jedna od njihovih best for me
auuu lookic gde me nadje....evo meni jedna od njihovih best for me
....vreme ce pokazati ili ce on pokazati vreme....
Napravi, uzmi, otmi ili prevari nece doci sami dinari ni euri i kidaj grebi celog sebe upotrebi i u zivot se usmeri, ali nemoj sebi!
Za one koji vole malo žešći zvuk. Moji bivši sugrađani, a sa nekima sam i dalje u kontaktu.
Poslednja ispravka: RUS (16.10.2015. u 20:32)
Lekar mi je prepisao da jedem malo ali često. Ono malo mi polazi za rukom, ono često mnogo teže (Magnus&Bunker)
Malcice genericki, ali nije lose.
Koliko znam, sve je odsvirano, jedino što u spotu nema klavijatura, ako na to misliš.
Posebno mi je drago što su uspeli da ih prepoznaju i napolju, a bili su i predgrupa na nedavmo održanom koncertu koji su Blind Guardian imali, pa valjda i to nešto znači
Lekar mi je prepisao da jedem malo ali često. Ono malo mi polazi za rukom, ono često mnogo teže (Magnus&Bunker)
Ma jok, pod genericki mislim da malo suvise lice na mnogo slicnih bendova, ali dobri su. Jbg, valjda kad slusas taj zvuk toliko dugo, pocnes da izvoljevas... Sta znam.
Podrzavam svaki domaci bend u tim vodama, i drago mi je kad neko prosvrdla rupu i ka spoljnjem svetu.
Da ne davim sad, od mene veceras za uz vino, moja omiljena
http://youtu.be/4qef4jV5Z44
Poslednja ispravka: lookic (16.10.2015. u 20:52)
Ima i sada mnogo originalnih stvari, samo treba biti rudar
jao vidi jos ljubitelja tvrda zvuka...kod mene ide obicno ovako
prvo pivo i
nakon jedno 5 flasa
i na kraju jedna gej
“Speed has never killed anyone. Suddenly becoming stationary, that's what gets you.” J.Clarkson
E, Lookic... To su vec drugi momenti. Vino je da pijes, ovo drugo je da se opijas
Satoman, da si ti nama ziv i zdrav... Ja sam ovde uvek retko spamovao, jer mislim da sta volim ne pase vecini na forumu. Ali eto, zadesi se poneko
Bookmarks sajtovi