decije pesmice budite malo muskarci
decije pesmice budite malo muskarci
next year at this time I'll be a millionaire
Odlicna muzika iz ODLICNOG filma...
Historia est magistra vitae!
Ljudi su kao satovi, neki žure, neki kasne, a ima i pokvarenih.
evo gledao rain mana pre neki dan pa kad sam postavio sat iz filma da postavim i muziku
The Mothership Orchestra
link
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Billy....
Adam in chains
Shock to the system
Body snatcher
^^
Uporedite reakciju publike i atmosferu sa ovim snimkom ispod....
White wedding - EXIT 2006
Poslednja ispravka: d1d (20.8.2011. u 15:04)
"I'm very proud of my gold pocket watch. My grandfather, on his deathbed, sold me this watch." - Woody Allen.
Bio sam na Billy Idol-ovom Exit 06 koncertu.Najbolji koncert na kom sam bio,najbolji koncert koji je Novi Sad video i čuo i sigurno jedan od najboljih koncerata u Srbiji u opšte.Čovek je duboko zagazio u petu deceniju a nije se štedeo ni malo,videlo se da nije došao samo da odradi koncert.I Steve Stevens je bio više nego fenomenalan, onaj solo koji je odsvirao je za pamćenje.Kapa dole i jednom i drugom!
I ja sam bio tad. mislim odavno se nisam tako odusevio na nekom koncertu. kakva energija da sam skako i nisam posle mogao da hodam.
U to ime, najbolja sa Exita 2006.
Billy Idol - Rebel Yell (Exit)
"I'm very proud of my gold pocket watch. My grandfather, on his deathbed, sold me this watch." - Woody Allen.
Baš.... svirka je bila odlična. Najbolji koncert na exitu.
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
evo za jednu clanicu koje nesto i nema u poslednje vreme...ali prati sa svog telefoncica
Bookmarks sajtovi