Mi nikada leteli nismo kroz plavi nebeski svod, pucini Jadranskog mora nije nas nosio brod...
Pešadijo, pešadijo - YouTube
Mi nikada leteli nismo kroz plavi nebeski svod, pucini Jadranskog mora nije nas nosio brod...
Pešadijo, pešadijo - YouTube
Pod uticajem figurica...
Kiss!
Moram i ovu da dodam...
Ove dve pesme uvek idu zajedno...
Striktno težak gitarski zvuk, ništa drugo se ne lepi za mene, i tako evo već 20 i kusur godina.
Trenutno se vrti, a inače je jedan od favorita:
Woods Of Ypres - I Was Buried In Mount Pleasant Cemetery [Official Video FULL HD] - YouTube
Poslednja ispravka: vladas (9.8.2012. u 11:33) Razlog: ubacen video
Trenutno ova pesma.
Sky svaka cast Ovi momci sa slike su stvarno cudo, oni i odbojkasi stvarno nikad ne razocaraju Moj problem je sto se i dalje nadam fudbalerima a od njih nema vajde
Jedan jedini... Kiss to build a dream on
Louis Armstrong - A Kiss To Build A Dream On - YouTube
Being an engineer is a state of mind and therefore cannot be learned or forgotten!
Danas sam u fazonu, kao i sa dvadeset Панк-молебен "Богородица, Путина прогони" Pussy Riot в Храме - YouTube
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
Wellcome to the 90s.....
A, zatim, nesto malo drugacije:
Poslednja ispravka: anbeast (20.8.2012. u 21:59)
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Meni je ova nešto legla, momci su odlični....Vanja Muhovic Divanhana - Zaplakala Secer Djula.mpg.flv - YouTube
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
Možda i najbolji pojac našeg vremena - Dragoslav Pavle Aksentijević
Srpski Polijelej Pavle Aksentijevic Српски Полијелеј - YouTube
Neke stvari su jednostavno savršene bez obzira na religijsku konotaciju.
Being an engineer is a state of mind and therefore cannot be learned or forgotten!
Bookmarks sajtovi