Ako bi ja to pravio, svasta bi ispalo... Gramofon, pasivne kutije + dobro pojacalo, kablovi... uf
A ploce su skupe ko djavo, i sreca je ako ne nadjes ostecenu :/
Ako bi ja to pravio, svasta bi ispalo... Gramofon, pasivne kutije + dobro pojacalo, kablovi... uf
A ploce su skupe ko djavo, i sreca je ako ne nadjes ostecenu :/
Ovde u Beču svašta ima da se nađe i novih izdanja i starih stvari. Ja sam dosta toga pronašao za male pare. Merkam i ja komplet Maidena, ali u picture disk varijanti, a te su po 30€ komad.
U globalu za plocu moras da se iskesis, samo dobro pazi da nije ostecena.. vrlo mala ogrebotina i zvuk vec nije kako treba :/
Skupljao sam ploče davno, pa znam šta radim. Sve ih pregledam kad kupujem polovne, i tačno ocenim koji je trag kritičan a koji nije. Sa novima tu nema problema. Nije mi žao da dam lepe parice za dobru ploču, ali mnoge dobre stvari sam našao za par evra po budžacima, a u super stanju. Sad sam u fazi da omiljene albume, kako stare tako i aktuelne, sakupim i na pločama, plus da skupim kolekcije određenih bendova... Ide polako, ali nije to jeftin hobi. Mislim da mi je par stotina evra otišlo na ploče u poslednje vreme. Ali kad se zavrti, vredi svaku paru!
"The difference between who you are and who you want to be is what you do."
@araphel "Kada se zavrti, vredi svaku paru" TO !
Trazi para, vremena, strpljenja i ljubavi, ali se u globalu uvek isplati... Sve dok te ispunjava
^ Za mene, najveći bend svih vremena.
"The difference between who you are and who you want to be is what you do."
Bookmarks sajtovi