Ok, ostajemo u Spaniji... Malo Andaluzije i podsecanje na mavarsko nasledje :
Ok, ostajemo u Spaniji... Malo Andaluzije i podsecanje na mavarsko nasledje :
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
The Rain(菊次郎之夏-久石让).flv - YouTube
"Kikujiro Summer" (1999) directed by Takeshi Kitano. The composer is Joe Hisaishi
A sada malo brze...
I Like It, The Blackout Allstars - YouTube
I Like It, The Blackout Allstars - YouTube
John Butler Trio - Ocean - YouTube
John Butler Trio - Ocean
Summer of '42 - Final scene.wmv - YouTube
Summer of '42
Mark Knopfler - A Place Where We Used To Live + lyrics
Mark Knopfler - A Place Where We Used To Live + lyrics - YouTube
Poslednja ispravka: d1d (7.3.2012. u 12:53) Razlog: spojene poruke
"The future is something which everyone reaches at the rate of 60 minutes an hour, whatever he does, whoever he is".
U zadnje vrijeme dosta slusam Moloko i Roisin Murphy...
ova mi je zaraza, a njen ples genijalan
Ko voli nek izvoli
http://www.youtube.com/watch?v=Esw81LDdeck&ob=av2e
Poslednja ispravka: nedim__ (7.3.2012. u 19:51) Razlog: n
Krenuh večeras sa Kaćušom i Kalinkom Marine Devjatove (moje omiljene) pa me Youtube preko i dovede do E ovako bih i ja nosio svoje satove
Rusofilija je opaka bolest
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
I neleči se
jer Rusiju ne predstavlja Jelcin ni Putin ni novokomponovani oligarsi, to takođe nije Sanstefanski sporazum ni Kominterna
RUSIJU predstavljaju mali ljudi koji neguju neke vrednosti koje su danas u modernom vremenu na zapadu skoro zaboravjene
- malog Korčagina, velikog Grigorija Melehova, ledenog Pečorina i vatrenog Živaga,
Malog Serjožu koji gleda balet, ljude koji u metrou čitaju knjige i kojima novac nije bog ....... e tu RUSIJU ja volim i da kao kod američkih grupnih terapija reći ću JA SAM DEJAN MILOŠEVIĆ I JA SAM RUSOFIL
Poslednja ispravka: popovac 76 (10.3.2012. u 1:09)
Ovo ne zastareva !
Cekam jednog Sturmanskog i igram WoT (World of Tanks) pa mi sve nesto Rusija po glavi .
Mozebiti da ce se ponesto dopasti rusofilima ovdasnjim
Pesma Burlaka sa Volge Sam ritam odmah pred ocima stvara sliku teskog, zajednickog povlacenja konopca i spori tok ogromne reke):
Подмосковные Вечерa
Тёмная ночь:
Bookmarks sajtovi