Pregledao sam ceo forum i nisam uspeo da nađem ovu temu. Da li pare trošite samo na satove ili i na neke druge, u ovom slučaju, hi-fi uređaje.
Pregledao sam ceo forum i nisam uspeo da nađem ovu temu. Da li pare trošite samo na satove ili i na neke druge, u ovom slučaju, hi-fi uređaje.
Lekar mi je prepisao da jedem malo ali često. Ono malo mi polazi za rukom, ono često mnogo teže (Magnus&Bunker)
na kompjutersku tehniku i muziku ne trošim novac niti slušam muziku godinama
ako moram da kažem da nešto slušam, to je severina, bekuta ana, stoja, jako fina žena i još nešto tako domaće...a nekad sam slušao rok, džez, fank i slično
Lekar mi je prepisao da jedem malo ali često. Ono malo mi polazi za rukom, ono često mnogo teže (Magnus&Bunker)
Na Hi-Fi sam potrosio mnogo vise para nego na satove .
Kada sam shvatio da nam fabrike prodaju krseve za velike pare spojio sam meni lepo i korisno i bacio se na samogradnju. Skoro sve sto kod mene sada svira na 2 sistema je samogradnja .
zare
Nadam se da si napravio i neki foto-aparat...
Gde su slike samogradnje?
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Evo je moja samogradnja, u krtkim crtama. Zamišljeni kao zvučnici od recikliranih materijala, i na kraju malo ušminkani.
Driveri su ozloglašeni SAL, ali sam na ktaju zadovoljan kako zvuče.
https://plus.google.com/115231081038...ts/eKQz2FzDhig
Kod kuce na kompu a svuda ostalo iphone 6 i njegove slusalice
Lepo uradjeno i dosta truda ulozeno ali nema sansi da drajveri budu toliko udaljeni jedan od drugog. Osno rastojanje drajvera je direktno povezano sa reznom frekvencijom skretnice. Cesto je problem jer drajvere fizicki ne mozes toliko da priblizis koliko bi teorijski trebalo da se priblize. Ovako razmaknuti sigurno nisu na pravom rastojanju. Ali ako vrse posao i ti si zadovoljan onda nema problema .
Aya Dac Pedje Rogica...
Poslednja ispravka: RUS (21.1.2016. u 7:07)
Bookmarks sajtovi