nadam se da cu okaciti slike za par godina il ranije...
Jako zanimljiva tema!
U svakom slučaju, mislim da su deca pravi ponos roditelja. Lično nemam takvih iskustava, ali predpostavljam da je tako...
Verujem da dosta slušaju i vide vas roditelje kako se bavite i volite satove, te da će i oni bar jednim delom biti novi ljubitelji satova.
Još jednom podržavam temu i nadam se da će biti članova kojima neće biti neprijatno da predstave njihove male i velike klince.
Veliki pozdrav!
Daaaa.... Imali smo prilike da je upoznamo.
I da učestvujemo u učenju vožnje bicikle BEZ pomoćnih točkića! Ako me sećanje još dobro služi...
Drago mi je da vam se svidja tema.Shmizlo ovi moji se uveliko igraju i po dzepovima nose neke stare kvarcase od kojih je bog digao ruke ali njima su zanimljivi.Uvece su pored mene kada navijam satove i sa paznjom posmatraju ako im crtaci ne odvuku paznju poput sundjer boba ili kog vec junaka.
Koliko mi se čini, iščekujemo mi neke nove mlade članove foruma!
izvinjavam se nisam ukapiro ko iscekuje.
Evo da svima javim sinoć sam postao ponosni tata malom Marku u 9.20.Sve je prošlo u redu i ovaj put bio sam do kraja poroda,prerezao vrpcu i poslikao mališana.
I budite bez straha što se tiče novih zaraženih virusom tika taka,garantiram da će moja dva sina biti dobro zaražena,možda ne budu toliko ludi ko tata,al barem nek vole nosit dobar sat i već je uspjeh zagarantiran.
Evo na sljedećoj slici mali je ljepotan Luka,malog Marka budem uskoro pokazao!
Bookmarks sajtovi