Evo i fotka moje radne i ratne opreme
Već dugi niz godina i za vid i za sunce poklanjam poverenja samo Oakley proizvodima, ali to sam već ranije i napisao
Evo i fotka moje radne i ratne opreme
Već dugi niz godina i za vid i za sunce poklanjam poverenja samo Oakley proizvodima, ali to sam već ranije i napisao
Djordje hvala puno na odgovoru, potrazicu ih, svaka cast
Nema na čemu, srećna potraga! Koliko znam, jedna radnja u Beogradu ih drži u izlogu, na Bulevaru, tik uz ambasadu Češke. S vremena na vreme se mogu naći i na buvljacima, ali su prilično krhke i uglavnom im nema spasa
Ovih trenutno ima na kupindu:
Amor retro francuski okvir srebro 925 +pozlata - Kupindo.com (15019493)
Amor retro francuski okvir srebro 925 +pozlata - Kupindo.com (14648749)
AMOR stari pozlaćeni ram za naočare 60-tih godina - Kupindo.com (18403001)
Poslednja ispravka: Djordje Sugaris (2.8.2014. u 12:12)
Inače ne nosim sunčane naočale, nemam naviku, ali slučajno sam u dokolici isprobavao jeftine plastičnjake na pijaci i naišao na model koji mi jen odlično legao. čak sam i uzeo te, malo za navikavanje, ali sam onda googlao i našao original model. No taj je discontinued vec par godina. Sada bezuspješno tražim po webu, ali slabo...
Ako ga itko slučajno bude uočio i sjetio me se, odmah bih ga pazario
Model je lacoste L121s (ima i podmodela i svi bi dolazili u obzir, osim onoga sa zlatnim okvirom i zelenim staklima.
Evo i slike.
Ako se netko od vas znalaca sjeti i nekog sličnog modela, slobodno neka predloži. Bit je u šesterokutnom obliku s ovakvim poluoštrim prijelazima.
Još malo Tito trivije:
Pred kraj života, viđan je sa Metzler naočarima
Vintage 50s gold filled Metzler eyeglasses frames 1/10 12K size 54-18 Germany | eBay
Poslednja ispravka: Djordje Sugaris (2.8.2014. u 15:09)
Postao si Blues Brother!
Kod mene isto Ray-Ban, ali Bausch&Lomb, model Dekko. Nisam ga fotkao, stoga sa neta:
Imaću ja neke Persol..kad budem dobio javljam koji su..
Vidi ga stari nick
next year at this time I'll be a millionaire
Bookmarks sajtovi