Nikola nije tajna 160e su u Parizu, ali kad je popust mogu se naci i dosta jeftinije.Ja sam ih dobio od zene, jer ona ima zdravstveno za naocare za vid.
Nikola nije tajna 160e su u Parizu, ali kad je popust mogu se naci i dosta jeftinije.Ja sam ih dobio od zene, jer ona ima zdravstveno za naocare za vid.
anbeast......Da, Havana brown
....vreme ce pokazati ili ce on pokazati vreme....
Potpuno neočekivano, danas sam došao u posed još jednog Svetog grala i to baš u onoj kombinaciji boja i materijala koja mi najviše odgovara. U pitanju je Cartier Panthere iz 1988. godine, po mom mišljenju njihov najlepši metalni ram. Nažalost, stakla su dioptrijska, ali će se sve srediti i umesto njih dolaze braon ili možda plava.
Je l' postoji neki distributer GUCCI naocara u Srbiji?
Napravi, uzmi, otmi ili prevari nece doci sami dinari ni euri i kidaj grebi celog sebe upotrebi i u zivot se usmeri, ali nemoj sebi!
Pozdrav! Ne znam da li bi trebalo ovde da postavljam ovakvo pitanje... ali dobro
Zna li neko da li se ovde radi o originalnim naocarima (navodno jesu original) ili ?
Nakit, satovi i dragocenosti : Ray Ban Wayfarer - ID 19419006 - Kupujem Prodajem
Nakit, satovi i dragocenosti : RB wayfarer 2140 /901 - ID 18913396 - Kupujem Prodajem
Recite mi svoje misljenje. Po meni previse jeftine da bi bile originalne...
Ma kakvi. Ray Ban sam u Italiji kupovao najjeftinije na popustu za stotinak evra. Ovo sigurno nije original. Imao jedne pre koju godinu kupljene od sanera kao original, ali kad sam se malo bolje edukovao oko prepoznavanja fake RB, shvatio sam da su samo dobra kopija...
Ok. Ne vredi rizokovati, uzecu ih u ABM Clinic, oni su ovlasceni prodavci... Kod njih su 15.800 ali navodno ima neki popust od 20% tako da ispadnu oko 100e, sto je super cena
Trebalo bi da se vidi tako sto se stave pod jako svetlo i kroz drskice bi trebalo da se vidi metalni deo... neverujem da kopije to imaju. Mada ove sto sam postavio stvarno izgledaju kao prave....
Poslednja ispravka: RUS (23.2.2015. u 20:43)
I taj mikrofon je sa početka '80-ih
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Bookmarks sajtovi