Evolution i moje male ha ha naocare Gucci plave ko i Jadran na komme Sam sad
Evolution i moje male ha ha naocare Gucci plave ko i Jadran na komme Sam sad
Odličan! Najsvetlije su, verujem, nešto starije od druga dva para?
Jeste, teško ih je baš naći, posebno neki širi izbor. La Gatta sada na primer dosta forsira Roadster, koje su mi nekako elvisovske, što nije nužno loše, ali nije baš ni za nošenje Elem, iz kog su perioda ove vintage? Meflecto od 4 stubića je bio na Brevetatto serijama, ili kako već to ide kod njih...
Inače, RB Cats su mnogo kul, a to kaže čovek koji nije fan tog Carrerastog oblika.
Nisam ni ja bio; glava mi je prevelika za njih :bosanac:
Ali su super kao "to go" naocale jer su lagane i polarizirane - persol ima stakla i dosta umaraju; nemoguce ih je nositi par sati u komadu.. s time da su crne 649 od 56 mm i pasu mi taman, druge su 54 i pasu na knap.
Sljedece su ili 714 sa plavim staklima ("the 714") ili cetvrtasti model ako uspijem naci onaj koji mi pase.. nesto kao ove koje imam za ljeto i plazu (Carve Oceans Polarized)
Inace da, manijak sam po pitanju naocala, koznih i voskanih jakni (barbour i belstaff), a satovi su me hvalabogu popustili...
Hehe... Cestitke my brother in drugs
2 (bila su 3, ali kupio Superdry Wax Jacket pa prodao jednu) Internationala, 1 wax flyer, 2 bedalea, 1 border i 1 cowen commando; stigao prosli tjedan
Belataffa ukupno 5, zadnja je bila XL500 za proljece. U DE su mi 3, u hr 2. Jedan ormar je samo za jakne
Da ne idemo previse u off
Bookmarks sajtovi