Društvo zapijmo staru godinu i dočekajmo Novu godinu. Želim Vam puno zdravlja ljubavi i veselja
WATCHmag team
Društvo zapijmo staru godinu i dočekajmo Novu godinu. Želim Vam puno zdravlja ljubavi i veselja
WATCHmag team
CUBUS ORIENT CASIO ROMANSON SEIKO PULSAR LORUS
MEEX KENNETH COLE MAREA POLICE
Svima Vama ,dobri moji, želim ispunjenje svih želja u 2011-oj!!!
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Svim članovima foruma želim sve najbolje u Novoj 2011. godini.
Sretna svima NOVA GODINA.Ova godina koja ostaje za nama bila je ispunjena dobrim clancima,dobrim savetima i dobrim druzenjem.Neka nova bude jos bolja sa vise clanova.
Vladimir Spasojevic
SREĆNA NOVA 2011. GODINA I BOŽIĆNI PRAZNICI!!!
Srdačan pozdrav i sve najbolje,
ekipa portala Svet Satova - Najposećeniji srpski sajt o satovima
FORUMAŠI(CE), neka Vam nova godina bude tačna i precizna, da nekasni niti brza, niti trza.
Sve najbolje Vama i vašim porodicama u novoj 2011.
Dosla plavusa kod casovnicara da promeni bateriju. On ljubazno odgovara
da je to sat na navijanje.
Plavusa izlazi iz radnje i poce navijati "Aleeeee-aleeeee, aleeeeee-aleeeeee..."
9 i 13 ja sam se ucirkao od jednog vina koji mi je doneo jedan nas clan iz chilea.....sta li sad da pijem
ej da ste mi zivi i zdravi i da ove godine uzmete svako koji god pozeli sat ili nesto vece.....
ko se nije ozenio da se ozeni...ko jos nema dece da ih dobije...ko je gey nek ide u holandiju da...... )))))))))))))
hahaha
srecna nova godina i bozic.svim clanovima zelim sve najbolje.
Svim članovima i ostatku sveta sve najlepše u novoj godini,da nam se ostvari,kao što moj kum reče,bar 50 %
onog što želimo i biće super...........
Divno je videti da se tema nastavlja iz godine u godinu. Da su tu stari lojalni clanovi i sve vise novih koji smatraju ovaj portal mestom dobre zabave i diskusije prevashodno o satovima, kao i o mnogim drugim sarolikim temama.
Svima zelim jos vise postova i zabave na forumu, kao i sve najbolje u Novoj 2011. Godini!
SRECNA NOVA 2011. GODINA I PREDSTOJECI BOZICNI PRAZNICI!
Pozdrav!
Dragana
Bookmarks sajtovi