Svako dobro za predstojeće blagdane i sretnu i uspješnu Novu godinu sa mnogo ljepih satova:cheer: :kiss:
Svako dobro za predstojeće blagdane i sretnu i uspješnu Novu godinu sa mnogo ljepih satova:cheer: :kiss:
CUBUS ORIENT CASIO ROMANSON SEIKO PULSAR LORUS
MEEX KENNETH COLE MAREA POLICE
Hvala puno Watchmag, sve najbolje za predstojeće praznike i srećnu Novu godinu želim tebi i tvojoj porodici kao i svim članovima foruma.
Svako dobro i veliki pozdrav,
V.S.
Dragi ljubitelji satova !!
PUNO PUNO srece i zdravlja i puno uspeha u radu i puno novih satova na ovom forumu u narednoj 2009 toj godini zeli vam svim clanovima i posetiocima ovih stranica i sretni bozicni i novogodisnji praznici od Laslo :kiss: :cheer:
kad god vidis sat ti pozeli zelju
Srecan Bozic onima koji danas slave!
Svima od srca zelim sve najbolje u 2009. godini! Puno lijepih i nezaboravnih trenutaka, osmjeha i radosti
Jovana
"Time. Time. What is time? The Swiss manufacture it. The French hoard it. The Italians want it. The Americans say it is money. The Hindus say it doesn't exist. Do you know what I say? I say time is a crook" - Humphrey Bogart in Beat The Devil in 1954
Ja se takođe priključujem četitkama u ime ekipe SvetaSatova.
Svim poštovanim članovima foruma i posetiocima Portala Vašeg Vremena želim srećne predstojeće praznike.
Želim Vam još dosta polemika na forumu, pročitanih tekstova sa gore pomenutog sajta i još mnogo novih satova.
Srdačan pozdrav i još jednom sve najbolje!
Dragana
Sve najbolje povodom predstojećih božićnih i novogodišnjih praznika!
Pozdrav iz Novog Sada
Dragan
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
pozdrav!
imam jednu ideju a to je da se napravi kalendar vezan za ovaj sajt a najlaksi nacin da se to uradi je da se uradi u elektronskoj formi pa da ga stampa svako ko je ljubitelj satova i ovog sajta .
eto toliko za sada
pz.Laslo
kad god vidis sat ti pozeli zelju
E drugari...
Zelim vam Srecnu Novu Godinu i Bozicne praznike!
Sve najbolje u Novoj 2009.
Pozz!
Kisses!
Laslo51 wrote:
Laslo, uzeo sam tvoju ideju u razmatranje, i praktično razmišljam o mogućoj realizaciji.pozdrav!
imam jednu ideju a to je da se napravi kalendar vezan za ovaj sajt a najlaksi nacin da se to uradi je da se uradi u elektronskoj formi pa da ga stampa svako ko je ljubitelj satova i ovog sajta .
eto toliko za sada
pz.Laslo
Hvala.
Pozdrav,
V.S.
Bookmarks sajtovi