Hvala za PP.
Hvala za PP.
Trenutno ozbiljno merkam ovaj sat. Biću u Švici do kraja oktobra i nameravam da ga uzmem. Cena mu ide do 1200 CHF, ali prijatelj mi može srediti popust na 1050 CHF, na to dodam povraćaj PDV-a i mirna Bosna
Inače, ovaj Victorinox je model Airboss power gauge, 42mm prečnik, safirno staklo, 21 kamenčić i rezerva snage 42h. U njemu kuca ETA 2897 i mislim da je za ove novce sat za respekt, plus mi je prelep što mi je u stvari i najbitnije.
ovaj sat je lep, dobar mehanizam, dobro kuciste, ako je mehanizam neke vise klase, onda nije uopste skup, ako je standard onda onako, nije malo 1000evra, jos ima i onaj podbrojcanik po ugledu na skuplje satove
Dobar i lep sat.
To mu dodje oko 850e, i jos ako dobijes povracaj PDV a, nije uopste losa kupovina.
Sto se tice klase, ETA 2897 je u principu 2892 sa komplikacijom rezerve snage, a cini mi se da se 2892 ne radi u standard izvedbi.
Poslednja ispravka: RUS (8.9.2013. u 14:26)
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
780 EUR mi ispadne sat sa popustom i povraćajem švajcarskog PDV-a koji je jedan od najnižih u Evropi (svega 8%).
Čuo sam da ima i u Beču predstavništvo sa prodajom Victorinox satova, raspitaću se koliko je ovaj model kod njih, jer se u Srbiju vraćam preko Austrije. Čak ako je za nijansu skuplji, više mi se isplati da pazarim u AUT, jer im je PDV 20% kao i kod nas.
svakako, ali 1200CHF su 1000 evra, to mu je kao maloprodajna, zvanicna cena bez popusta i sa MwSt., elem mislim da su satovi u CH jako skupi, cini mi se da su u austriji jeftiniji, mada od slucaja do slucaja...pogledaj na vise mesta
slažem se, ali u Švici ovo je najjeftinije što mogu da pronađem, mislim na ovaj model. zvaću da pitam Walter Weiss u Beču, oni prodaju Victorinox satove, da pitam za cenu i da li daju neki popust pošto plaćam u kešu.
Bookmarks sajtovi