E, taj Roamer....isprobavao sam ga, baš je sat bonbonica jedino su preterali sa ispoliranom narukvicom, ali to nije strašno, može čak i da se ispravi kome smeta.
E, taj Roamer....isprobavao sam ga, baš je sat bonbonica jedino su preterali sa ispoliranom narukvicom, ali to nije strašno, može čak i da se ispravi kome smeta.
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
I ja sam ga probao par puta , mnogo mi se svidja Sigurno cu ga nekad pazariti
Nekako vidim da dress modeli polako ali sigurno osvajaju svest ... jedno vreme su diver-i bili najaktuelniji , gde sad baš dosta ljudi vapi za ultra-lepom jednostavnošću . O plavim kazaljkama da ne govorim. Jbt , šta ti je glad i ljubav prema satovima, ma nema kraja ! Uvek ćemo mi to da vrtimo i uvek nam nešto treba i 'fali .
Kad pogledam ova dva modela , sa kojima je Ruja zarazio Serba , osećam se vrrrrlo zaraženo, bem ti i satove i sve ....
Victorinox - real steel with mechanical soul
i ovaj orient star bas dobro izgleda.voleo bi da ga vidim uzivo.znajuci orient verujem da je odlican.
vlajo,
Kod Roamera nije polirana narukvica i bazel nego je premaz od tungstin karbida. Ne znam kako bi se to skinulo- prilično je tvrdo
Eto, nisam imao pojma uopšte za taj premaz ! Znači, osudjen si na "blik-blink" Nema veze, sat je baš baš, tako da to meni nebi smetalo ni najmanje, pogotovu uz dobro odelce ! AAAAAaaaaaaaaaaaaaaa Hadžija, ali i uz kratke rukave, kako ti to voliš ! Brate, čak i poliran, lep je model nema sumlje...
Victorinox - real steel with mechanical soul
Dress prica je nedavno pokrenuta i svi su zarazeni
Jagose i ja bih ga voleo uzivo videti. Bambinom sam bio ocaran ali nazalost kad sam ga kupio nije mi se svideo i prodao sam ga. Mozda sam trebao uzeti neki drugi model. Na kraju kad sam ga prodao opet mi se svijdja al ovaj put necu da nasednem
Poslednja ispravka: bezbi (29.10.2013. u 8:11)
MEni se taj Orient Star bas svidja, cak se i razmisljam da li da ga uzmem.
Ima na ovom linku video opis sata:
Orient Star classic review
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Baki,
Ma model je bombon!
Kome smeta ogledalo od narukvice može staviti kožnu.
It never gets easier,you just get better!
Bookmarks sajtovi