Gledam ove tvoje amfibije i......tacno ti fali jedan radio room.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
bezbi: Tutu Óraszalon Westend - Minőségi órák, kedvező áron
ovaj shop ima jako povoljne cene uprkos ovdasnjem bezorbrazno visokom pdv-u (27%). Nema doduse nove Bambine, ali sam pricao sa njima i ocekuju ovih dana novu posiljku. A kao ne znaju jos sta ce biti u njoj Vredi ti baciti pogled. I ja cekam nesto.
Veberz, da li je ova prodavnica u Vaci ulici? Nisam shvatio da li su u podacima zapravo dve adrese. Na sajtu piše sledeće:
1062 Budapest, Váci út 1-3.
Westend City Center
Aluljárószint, Niagara tér 31
Da li je ovo drugo neki trg? Ako se dobro sećam, ovo tér stoji i u nazivu Trga Lajoša Košuta.
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Pazi ovako Nešo! Imas Váci utca (utca - ulica) i Váci út (út - put). E ovo je na putu! Inace je Vác Gradic severno od Bp i taj put vodi ka njemu.
Ova prodavnica je u suterenu West-End trznog centra koji se nalazi blizu zapadne zeleznicke stanice.
a da... u trznom centru imaju imenovane ulice i trgove. to ti je taj Niagara trg. Bljak... koje gluposti
Pozzz: Zoltan
(upisao sam sebi glupi nick. doduse koristim taj pa jos i zez. a bilo mi glupo na srpskom sajtu koristiti zez...)
Köszönöm, Zoltane
(P.S. Nadam se da sam pogodio pravopis).
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Bravo Neso, jesi! Cuj, ako ides u Bp i ako ti treba vodic, i ako imam vremena... vrlo rado. Bilo kome.
Bookmarks sajtovi