Hvala druže
Hvala druže
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
SVAKA ČAST NA OVOM KOMENTARU!!! Ovo su stvari zbog kojih obožavam ovaj forum...Cuj, ako ides u Bp i ako ti treba vodic, i ako imam vremena... vrlo rado. Bilo kome.
Poslednja ispravka: vladas (23.11.2013. u 20:16) Razlog: ispravljen citst
Onaj u plavoj varijanti mi je nekako obican, ali ovaj crveni je totalno smekerski
Za ovo sigurno neces dobiti like a ni reputaciju
next year at this time I'll be a millionaire
evo like mada mi je plavi lepsi
Sve, sve ali reputaciju mi ne diraj
e da si stavio plavi ko sto ima jedan moj drug
Hteo sam ja, ali kao sto rekoh taj plavi mi je postao potpuno obican, verovatno zato sto ga vidim cim ukljucim komp. Pojavljuje se u svim kombinacijama i pozama, prosto covek ne moze da ga izbegne. Zato sam i postavio crveni da malo razbijem monotoniju.
Nesto sam razmisljao o pristupacnim diverima pa dosao do Orient Mako, pa do verzije XL i naleteh na ovu verziju:
Orient Mako xl EM75006W:
Ima lumi cifer koji bas lepo izgleda. Evo slike, samo je sat sa crnim bezelom:
Sve u svemu bas mi se svidja. Lepo osvezenje sto se tice boja posle svih crnih, narandzastih i plavih varijanti (ne mislim samo na Orient divere ).
Orient Mako je odlicna kupovina, u toj boji bas zanimljiv.
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
Bookmarks sajtovi