Koliko ispadne sa povratom PDV-a?
Koliko ispadne sa povratom PDV-a?
Jeste lep
next year at this time I'll be a millionaire
@darko: Ispada oko 589 kada se odbije pdv. Imajuci u vidu da se na netu nalaze novi za takav iznos samo u dolarima a polovni za oko 350-400 eura (s tim sto naravno samo na sajtovima koji ne prepoznaju ove nade banana zemlje) ispada mnogo za jedan tissot ali ja se ozboljno razmisljam. uzgred,ja sam ga prvi vidio,imam pravo prvenstva u kupovini,da se razumijemo :-)
I ja a sam se jako lozio na taj sat i skoro sam ga imao prilike probati sa namerm da ga kupim .Slazem se za idiotsku narukvicu ali jos nesto me je odvratilo a to su cudno oblikovani i predugacki lugovi koji prave prostor izmedju sata i ruke.Ne znam bas objasniti a mozda je i to sto imam manji zglob ali ovaj sat jednostavno ne leze uz ruku pa sam odustao.....
U prodavnici sam probao ovaj sa celicnom narukvicom i model na kozi.Narukvica je toliko lose osmisljena da se zapravo i ne moze zakljuciti kako sat stoji na ruci (osim ako zglob nije sirine tacno 5 cm pa da legne na ruku kao lisice).Narukvica je potpuna katastrofa ali na kozi je druga prica.Tacno je da lugovi malo lebde (ponajvise zbog malo uvucenih rupica za feder igle) ali to je zbog samog dizajna gdje lugovi ne izlaze iz tjela vec su dio tjela sata.To sto pominjes bi se kompenzovalo koznjakom sa nesto debljim krajem,a'la Hirsch carbon model (ja sam ga u glavi vec sklopio) ili eventualno flexibilnom metalnom koja pada pod uglom od 90 u odnosu na ivice lugova. Dizajn ovog sata te totalni killer,retro futuristicki posebno u ovoj crnoplavoj metalik kombinaciji.Sto vise vrijeme odmice to mi se cini da ce put ka DU ubrzo biti neizbjezan.
Pa kad si vec probao kako ti stoji, sto ne probas preko neta negdje da ga narucis mozda izadje jeftinije. Imas na Amazonu za 600$ sa sve postarinom to je oko 430e
Poslednja ispravka: Dragojlovic Darko (9.12.2013. u 19:00)
Kopao sam juce citav dan ali sve sto sam nasao ili ne salje u CG ili prima samo PayPal (...bo ih PayPal da ih je...) a ne mogu da gnjavim nikoga u inostranstvu time jer sam vec istrosio kredite.Na WUS kada se pojavi neki nestane u roku od par sati.
Ovi salju u CG isao sam sve do chechout-a samo je shipping 75$. Tissot Heritage Heritage Navy Dila Stainless Steel Mens Watch T0714301104100: Watches: Amazon.com
Provjerio juce direktno od dobavljaca,ide preko amazona ali sa punom cijenom na deklaraciji,znaci na carini bi mi opalili PDV i uvoz + maltretiranje sa papirologojom + odlazak za PG + sendvič na Kosmaču + kafa u Hercegovačkoj + pivo u Titogradu + kum alkoholičar koji bježi od žene + kazna zbog vožnje sa više od 0.5 promila...
Bookmarks sajtovi