O ovom...
O ovom...
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Da li bas ovaj ili ovaj noviji, jesi li prelomio izmedju Ray-a i Monstera
Ac Milan, il club piu titolato al mondo
A narandzasti sumo ili deep blue sea ram?
Novi ili stari Monster, potpuno mi je svejedno. Nisam jos prelomio Ray vs Monster, da jesam neki od njih bi vec bio u kolekciji.
Srdjne, ne znam ni sam. Narandzasti sumo mi je onako, sta znam, nije los, ali ipak mislim da je najlepsi plavi Sumo.
U igri je i narandzasti Sea Ram, ali mislim da ga ovaj put necu uzeti zato sto trazim sat sa celicnom narukvicom.
Poslednja ispravka: RUS (22.2.2014. u 18:40)
Hehe... Slatke su to muke izabrati sat!
Meni je sea ram prelep! Sad kako sam ga pomenuo, opet sam poceo da razmisljam o njemu! Mada najvise sto me obija da ga porucim je 45mm... Hteo bi da ga probam, ali nemam gde.
Rus, ja mislim da je novi Monster apsolutno prelep sat i vredi to malo vise para od starog, Orient je mozda prijaniji za nosenje ali nema sanse da je kvalitetan koliko Monster, niti se moze sa Seikom meriti generalno u kategoriji ronilackih satova. Ili meni samo tako deluje..
Niko ni ne kaze da je Orient bolji sat. Ja sam to i pisao vise puta na forumu. Probao sam naravno oba, i Orient je sat koji definitivno bolje lezi na ruci.
E sad, sto se tice novog monstera, razlika u ceni je mala, to ne bih ni uzimao u obzir, stvar je u tome sto se meni ipak malo vise svidja stari model, ali opet, nemam nista ni protiv novog, nijanse su u pitanju.
Na kraju krajeva ukusi se razlikuju.
O ovome uvek razmisljam, i to samo lepo...
Samo koji...odabrati?
Ipak ovaj...
M-FORCE 200m/ titanium/ model WV0011DV
Ajd...
Pozz
Poslednja ispravka: SHIBUMI (22.2.2014. u 20:24)
"The future is something which everyone reaches at the rate of 60 minutes an hour, whatever he does, whoever he is".
Bookmarks sajtovi